Provocare pentru constănțeni: Campionatul European de box pentru tineret

279
Provocare pentru constănțeni: Campionatul European de box pentru tineret - provocare-1484758316.jpg

Articole de la același autor

Orașul Brăila și-a câștigat dreptul de a organiza, în perioada 13-22 martie, unul dintre cele mai importante turnee de box de pe bătrânul continent: Campionatul European de tineret. 


Solicitarea a fost trimisă de către FR de Box către European Union Boxing Championships în luna noiembrie, iar după o serie de analize și negocieri, portofoliul românesc s-a dovedit a fi mai complet decât cele din Croația și Rusia. La această competiție, vor participa sportivi cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani. Se va boxa după regulile AIBA pentru seniori, fără căști de protecție. 


"Faptul că Brăila a reușit să aducă un Campionat European în România este un lucru excelent. În spatele acestui succes, stă munca multor oameni, atât din județul Brăila, cât și din cadrul Federației Române de Box. Din păcate, nu putem scăpa de această perdea de incertitudine care continuă să acopere întregul box românesc și care face rău sportivilor. 


La nivelul județului Constanța, dispunem de pugiliști tineri, foarte talentați, dar depinde foarte mult de ei dacă vor ajunge la Campionatul European. Acolo vor fi prezenți cei mai în formă sportivi ai momentului respectiv", a declarat, pentru "Cuget Liber", Toma Matei, arbitru AIBA și președinte al Asociației Județene de Box Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5522 secunde