Profesorul Traian Petcu, invitat de onoare la Crosul Montan din Valea Gurghiului

210
Profesorul Traian Petcu, invitat de onoare  la Crosul Montan din Valea Gurghiului - profesorul-1473781041.jpg

Articole de la același autor

Venerabilul profesor Traian Petcu a fost invitatul de onoare al celei de-a VI-a ediții a Crosului Montan din Valea Gurghiului, recent desfășurat, în organizarea Primăriei comunei Gurghiu, Asociației Comunităților Văii Gurghiului, Asociației Sportul pentru Toți Reghin și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Târgu Mureș.

Crosul Montan a fost inclus în cadrul activităților dedicate "Festivalului Văii Gurghiului" și a reunit la start peste 150 de concurenți, grupați pe ca-tegorii: elevi, tineret, adulți - care au alergat 4 kilometri, și veterani (+70 ani), pentru care traseul a măsurat numai 2 kilometri.

Prezentat iubitorilor de mișcare veniți la cros drept un exemplu de longevitate sportivă, de moralitate și sportivitate, profesorul Traian Petcu a primit din partea gazdelor o cupă specială, cuvenită celui mai în vârstă participant (+92 de ani).

"A fost un eveniment atletic foarte frumos, s-a alergat în poiana Fălicel din Munții Gurghiului, la o altitudine de 670 metri. Au venit sute de iubitori ai sportului, ai mișcării, din Reghin, Gheorghieni, Sfântu Gheorghe, Brașov, Toplița, Târgu Mureș, Găești, București și Constanța. Premiile au fost acordate chiar de către primarul comunei Gurghiu, Laurențiu Dumitru Boar, pe categorii de vârstă, din 10 în 10 ani. S-au acordat cupe, diplome, medalii și tricouri, totul într-o atmosferă de sărbătoare", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Traian Petcu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4857 secunde