Proba de triplusalt, specialitatea atleților constănțeni

241
Proba  de triplusalt, specialitatea atleților constănțeni - proba-1487511786.jpg

Articole de la același autor

În prima zi a Campionatului Național de Atletism seniori și tineret, ce se desfășoară, în aceste zile, în Complexul Sportiv Național "Lia Manoliu", sportivii constănțeni au reușit să impresioneze prin rezultatele înregistrate.


Cea mai importantă victorie i-a aparținut lui Cristian Nicușor Boboc (dublă legitimare CS Farul/CSU Galați, antrenor Daniel Cojocaru), în finala probei de triplusalt, acolo unde a câștigat medalia de aur, cu o săritură de 16,16 metri, în fața veteranului Marian Oprea (15,94 m), medaliat european, mondial și olimpic (Atena 2004), deținător al recordului național (17,74). 


În aceeași probă, constănțeanul Răzvan Grecu (CSȘ 1 Constanța/CS Farul, antrenor Daniel Cojocaru) a cucerit bronzul la seniori și medalia de aur la juniori, cu o săritură de 15.73 metri. Tot la juniori, Cristian Constantin (CS Farul Constanța) a terminat al doilea.


Alergătorul Cristian Radu (CSM Ploiești/CS Farul, antrenor Robertino Tănase) a fost cel mai rapid în finala de 400 metri (48,65 sec.), iar la triplusalt feminin, Cristina Bujin (CS Farul/CSA Steaua, antrenor Daniel Cojocaru) s-a clasat pe doi, iar junioara Ioana Manoliu (LPS Constanța/CS Farul, antrenor Carmen Botea) pe 8.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8802 secunde