Peste 250 de studenți au participat la crosul universitar Student Run

377
2
Peste 250 de studenți au participat la crosul universitar Student Run - 255destudenticros-1431273043.jpg

Articole de la același autor

Studenții constănțeni au participat, sâmbătă, la crosul universitar Student Run, organizat de Student Sport, în parteneriat cu Facultatea de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității "Ovidius" (UOC) din Constanța. 255 de studenți s-au prezentat la linia de start și au dorit să ia parte la acest cros, pentru a pro-mova sportul și un stil de viață sănătos. Traseul a fost următorul: Piața Ovidiu - str. Mircea cel Bătrân - Capitol - sosire pe bd. Tomis, la Sala Sporturilor. 


La eveniment, au fost prezenți prorectorul prof. univ. dr. Eduard Circo, conf. univ. dr. Alin Larion, de la UOC, Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Direcției Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Constanța și fostul campion la atletism Mihai Orzan, acesta fiind și cel care a dat startul crosului. 


Au fost premiați primii trei care au ajuns la linia de finiș, atât la categoria feminină, cât și la masculin. Astfel, locul I la feminin a fost ocupat de Ionela Donici (UOC), locul doi a fost ocupat de Maria Săceanu (Academia de Poliție "Ale-xandru Ioan Cuza" București) și locul trei de Alina Duman (UOC). 


La masculin, primul a fost Cătălin Jitcovici, urmat de George Mitache și Eugean Guef, toți trei de la Universitatea "Ovidius". 


Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Constanța, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, sponsorilor și al Jandarmeriei și Poliției Constanța. 


Comentează știrea

ZanOfLPqtoRytayXw
12 septembrie 2015
ArAUZrZHla

XHqAT8 wifwkuyzeisc, [url=http://rehtbbtcueqd.com/]rehtbbtcueqd[/url], [link=http://hpomayvevjrq.com/]hpomayvevjrq[/link], http://gffhwzjbtqoj.com/

AGlSFZvpnjqvnlyjQ
20 septembrie 2015
cQJnyBpWMDw

hd237X fvakwbvcafex, [url=http://ecaikvzznaxc.com/]ecaikvzznaxc[/url], [link=http://hlvzdecgtkoi.com/]hlvzdecgtkoi[/link], http://vdbusrmsasdz.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.748 secunde