Proiectul "Rugby-ul, valori pentru viață", finanțat de Consiliul Județean

Peste 250 de copii, prezenți la etapa a treia a Cupei Toamnei la mini-rugby

300

Articole de la același autor

Sâmbătă, ACS Rugby Team Constanța a organizat, pe stadionul "Mihail Naca", cea de-a treia etapă a Cupei Toamnei la mini-rugby, în cadrul proiectului "Rugby-ul, valori pentru viață", finanțat de Consiliul Județean Constanța, destinat copiilor cu vârste de 7, 10, 12 și 14 ani. 


La această competiție, au participat peste 250 de copii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, din Constanța, Mangalia, Medgidia, Castelu, Săcele și Corbu, Năvodari, Ghindărești, Murfatlar, Ovidiu, Cumpăna și Mihail Kogălniceanu. 


La eveniment, au participat, din corpul de antrenori ai ACS Rugby Team Constanța: coordonator de proiect - Sorin Trancă, antrenor al selecționatei U10 - Dumitru Barbu, antrenor selecționata U12 - Cosmin Glodeanu, antrenor zona Năvodari - Cătălin Buruiană, antrenor zona Săcele și Corbu - Ștefan Tucă, antrenor zona Ghindărești - Adrian Țacu, antrenor zona Mangalia - Laurențiu Diaconu, antrenor zona Medgidia - Florentin Otcuparu, dar și antrenorul Cornel Vasile. 


În cadrul acestui proiect, în prezența președintelui CJC, Horia Țuțuianu, și a foștilor jucători de rugby Florea Opriș, Cornel Vasile, Romeo Bezușcu, Sorin Trancă, Dumitru Barbu și Radu Nicolae Mocanu, președintele ACS Rugby Team Constanța, Florian Constantin, a oferit ghete de sport tuturor micilor rugbiști din cele șapte zone de dezvoltare. 


Cu această ocazie, sportivii din zona Năvodari, Săcele și Corbu au primit și noul echipament de joc, format din tricou, șort, jambiere și trening. De treninguri au beneficiat și copiii din zona Ovidiu. La final, toți copiii au primit diplome de participare și dulciuri. 


La grupa U7, selecționata Cumpăna-Ghindărești și echipa din Ovidiu au oferit un joc frumos, susținut prin aplauze și de spectatorii prezenți. Remarcații partidei au fost Ovidiu Dima, David Botezatu și Ștefan Borza, de la CSO Ovidiu. La final, selecționata Cumpăna-Ghindărești s-a impus cu 30-25. 


La U10, competiția a fost câștigată de echipa din Cumpăna, scor 20-10 în finala cu Ghindărești, la U12 s-a impus selecționata Cumpăna-Murfatlar, scor 25-15 în finala cu selecționata Năvodari-Săcele-Corbu, iar la U14, s-au impus sportivii din Mihail Kogălniceanu, după ce au dispus în finală de selecționata Constanța-Năvodari-Săcele-Corbu, scor 20-10. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6334 secunde