Ora bilanțului! Moș Crăciun sosește la clubul Cleopatra din Mamaia

256
Ora bilanțului! Moș Crăciun sosește la clubul Cleopatra din Mamaia - vasilechirondojan2-1450115415.jpg

Articole de la același autor

După un an competițional cu multiple evenimente, transformări, bucurii și un nou proiect demarat, la CS Cleopatra a venit momentul bilanțului. Gruparea din Mamaia va trage linie, va socoti și își va premia artizanii.

Miercuri, 16 decembrie, de la ora 12.00, Moș Crăciun va sosi la Complexul Cleopatra din Mamaia, pentru a le aduce daruri sportivilor care au fost cuminți și au obținut rezultate onorante în anul 2015.

"A venit iarna, se apropie cu pași repezi și sărbătorile, așa că facem bilanțul și închidem anul sportiv calendaristic 2015. Vor fi analizate rezultatele secțiilor de rugby, șah, dar și activitățile pe care le-am derulat la oină, la beach-rugby sau la celelalte discipline pe nisip. Moș Crăciun vine la copiii noștri cu daruri - dulciuri, fructe, băuturi răcoritoare, rechizite școlare -, într-o festivitate de premiere pe acorduri de colinde tradiționale", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

Alături de boss-ul grupării din Mamaia, la evenimentul festiv vor mai fi prezenți, din partea clubului, Nicolae Moraru, vicepreședinte, Nicolae Buriac, membru al consiliului de conducere, Paraschiva Popa, trezorier, dar și directorul Liceului Tehnologic "Gh. Duca", prof. Elena Gogu, și pedagogul Gheorghe Scrioșteanu, cei care, împreună cu întreg colectivul de cadre didactice, se ocupă de educația elevilor-sportivi, componenți ai clasei cu program special de rugby.

Onal Agiacai, cooptat în colectivul tehnic

Cu ocazia festivității de mâine, va fi prezentat oficial și noul tehnician al echipei de rugby juniori U16 CS Cleopatra: Onal Agiacai.

Fost rugbist la RCJ Farul și absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius", în prezent înscris la cursurile de Master, Agiacai îl înlocuiește pe Radu Nicolae Mocanu și va face tandem cu Victor Bezușcu.

"Agiacai și-a încheiat, recent, contractul de jucător cu CSM București și dorește să devină antrenor. Sunt convins că putem realiza multe lucruri frumoase împreună", a declarat Victor Bezușcu.

De altfel, pentru anul viitor, obiectivele sunt îndrăznețe: câștigarea titlului național la juniori U16, promovarea a 3-4 jucători în echipa națională, înființarea celei de-a doua clase cu program special de rugby la Liceul Tehnologic "Gh. Duca" și continuarea acțiunilor de selecție în județ.

În perioada sărbătorilor de iarnă, echipa va fi în vacanță, reunirea lotului fiind programată pentru data de 13 ianuarie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Octombrie 2015
Stire din Sport : CS Cleopatra,  ultimul test din grupa B
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
Stire din Sport : Un nou start  pentru CS Cleopatra
Pagina a fost generata in 0.6293 secunde