Opt luptători constănțeni, la Naționalele U23

243

Articole de la același autor

După rezultatele foarte bună reușite la Campionatul Național individual de seniori (patru medalii), de la începutul lunii, luptătorii constănțeni pornesc încrezători către Timișoara, acolo unde se va desfășura, în perioada 17-19 februarie, etapa finală a Campionatului Național individual de tineret U23. 


De la CS Farul (antrenor Grigore Gheorghe), vor fi prezenți sportivii Răzvan Arnăut (59 kg), Nicolae Boantă (71 kg), George Boantă (66 kg), Florin Ghiorghe (71 kg, dublă legitimare cu LPS "Nicolae Rotaru") și Cristina Pintilie (48 kg, dublă legitimare cu LPS "Nicolae Rotaru"), iar de la LPS "Nicolae Rotaru" (antrenor Ioan Giuglea), vor fi prezenți Vlăduț Popa (66 kg) și Iulian Popa (85 kg). Acestora li se va adăuga și Mădălin Pârvulescu (86 kg), legitimat la CS Mangalia (antrenor Marian Oancea). 


"Mergem la Timișoara să punem mâna pe medalii. Ne-am descurcat foarte bine la seniori și avem încredere că o să continuăm forma bună și la tineret. Am avut un timp relativ scurt la dispoziție să-i pregătesc pe sportivi așa cum aș fi vrut, dar acesta este calendarul și trebuie să îl respectăm. Luna viitoare, la Szombathely (Ungaria), are loc Campionatul European U23, și trebuie să fim în cea mai bună formă sportivă", a declarat Ioan Giuglea, antrenor emerit al secției de lupte LPS "Nicolae Rotaru" Constanța. 


Aflată într-un stagiu de pregătire de trei săptămâni în Suedia, cu lotul național, vicecampioana mondială de juniori Andreea Ana, legitimată la CS Mangalia, a fost inclusă în lista de performeri ai anului competițional 2016, de către FR de Lupte. Astfel, în calendarul oficial 2017 realizat de către federație, în dreptul lunii aprilie apare imprimată talentata luptătoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5419 secunde