Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Liceul "Hurmuzescu" din Medgidia va reprezenta județul Constanța la faza finală

315
Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Liceul

Articole de la același autor

Duminică, 2 aprilie, la sala de sport a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" din Constanța, s-a disputat finala fazei județene a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal masculin. 


Elevii Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia au învins la limită, scor 24-23, echipa Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" din Constanța și s-au calificat la turneul zonal, programat, în perioada 7-9 aprilie, la Tulcea. 


Jucătorii formației câștigătoare sunt legitimați la CSS Medgidia, însă, la această competiție, au fost ghidați de către profesorii Daniel Toader și Tudora Stănoiu, antrenori delegați. 


"Finala a fost una extrem de disputată, pe muchie de cuțit. Ne bucurăm că am găsit resursele de a încheia cu bine această partidă și ne-am calificat mai departe. Atuul nostru a reprezentat forța de grup. Am arătat ca o adevărată echipă. Mergem la Tulcea cu un moral bun, nu avem ce pierde și vom face tot posibilul pentru a ne impune în fiecare partidă. Aș vrea să mulțumesc antrenorilor de la CSS Medgidia, Adrian Georgescu, Ionuț Cazan, Ionuț Deli-Iorga, Mihai Neacșu, cei care i-au format pe acești tineri, dar și doamnei director, Carmen Elena Bratu, cea care ne susține necondiționat în demersul nostru", a declarat Daniel Toader, profesor CSS Medgidia. 


v v v


Nu doar băieții de la "Dragomir Hurmuzescu" s-au făcut remarcați la faza județeană a ONSS. Și fetele de la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia au reușit să obțină un merituos loc doi, după ce au pierdut finala contra celor de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța. 


De asemenea, la nivel de gimnaziu, echipa masculină de handbal a Școlii "Constantin Brâncuși" din Medgidia a terminat tot pe locul secund, după ce a pierdut finala în fața Școlii Generale "Jean Bart" din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5029 secunde