ȘOC LA FC FARUL! Marcel Lică, Cristi Munteanu și Ion Barbu se retrag de la club

2172
12
ȘOC LA FC FARUL! Marcel Lică, Cristi Munteanu și Ion Barbu se retrag de la club - demisiifarul-1352808235.jpg
În urmă cu puțin timp, președintele FC Farul, Marcel Lică, vicepreședintele Cristi Munteanu și antrenorul secund Ion Barbu au anunțat că se retrag de la FC Farul.

În urma deciziei lui Marian Diaconescu de a demisiona și a refuzului patronului FC Farul, Giani Nedelcu, de a-i permite antrenorului principal Alin Artimon să-și rezilieze contractul, tot corpul executiv al clubului a decis, cu puțin timp în urmă, să se retragă. "În semn de solidaritate și ca un semnal de alarmă. Farul este pe cale să dispară. Este într-un mare pericol. Numai alături și împreună cu autoritățile locale se poate face ceva. Nu sunt bani pentru performanță, asta trebuie să înțeleagă toți fariștii. Am decis să facem noi un pas în spate, poate așa, vor veni alții mai competenți, cu mai mulți bani. Altfel, Farul va merge spre desființare", a spus Marcel Lică.

Antrenorul secund FC Farul, Ion Barbu și-a anunțat și el retragerea de la echipă, astăzi, asta după ce, ieri, a aflat cu stupoare că nu are nici un contract înregistrat. Patronul Giani Nedelcu a recunoscut, dar nu a justificat cu nimic această neregulă. "Pentru mine este un moment trist. Am venit la Farul Constanța în iarna anului 1999, până în prezent, am trăit cele mai frumoase momente din viața mea sportivă, la acest club. Dar și cele mai neplăcute în momentul de față. Îmi pare rău de situația în care se află acest club. Pentru mine, Farul a fost și este ca a doua familie. Nu pot să cred că nu mai sunt dorit pentru că, după ce a venit domnul Artimon, de comun acord am rupt contractul de principal și am semnat alt contract, de antrenor secund, iar contractul meu nu este încă înregistrat. Eu ce pot să înțeleg? Asta este viața, voi rămâne cu sufletul mereu alături de Farul. Mulțumesc tuturor suporterilor fariști că au fost alături de mine și de acest club. Sper ca Farul Constanța să ajungă cât mai repede pe prima șcenă a fotbalului românesc", a declarat Barbu.

 



Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Faristul mort aici si dincolo de "ea"
13 noiembrie 2012
Grea pierdere

CU FARU' PANA LA MOARTE ! DINCOLO DE "EA"BABICUL SI "MARELE" MARCELICA REFUZA SA MAI MEARGA .ASTIA SUNT OAMENII,CU EI (CA EI) DEFILAM .SA-I FIE TARANA USOARA !

ZERRRO
13 noiembrie 2012
Si orasul Ovidiu cui ii ramane ???

Unirea Urziceni a promovat orasul Urziceni si nu Bucuresti De ce nu promoveaza Viitorul orasul care i-a ajutat sa ajunga in Liga 1, Ovidiu ??? Daca-r fi dupa tine, ai arunca toate masinile de 90 de ani si le-ai inlocui cu Ferrari vechi de 3 ani !!! CARE PERFORMANTA ??? ATI PRIMIT 2 GOLURI DE LA STEAUA IN 5 MINUTE, ASTA DA PERFORMANTA PENTRU VIITORUL !!!!

Zorro
13 noiembrie 2012
Ovidiu

Viitorul la Constanta joaca in deplasare! Asta a vazut toata lumea!

Alb
13 noiembrie 2012
CU FARUL PANA LA MOARTE

ALATURI DE ECHIPA , LA BINE SI LA RAU !!!! BARBU FARIST ADEVARAT , nedelcu trebuie sa zboare in ... !

Farist
13 noiembrie 2012
Farul pentru suporteri

E timpul ca suporteri sa preia echipa. Daca ne strangem cateva mii, reusim sigur sa salvam echipa. Sunt mai multe echipe in lume care au fost preluate de suporteri. HAI FARUL!!!

a
13 noiembrie 2012
visezi

cand e vorba de bani pleaca toti,tu nu vezi ca astia intreaba cat costa biletu.suporteul constantean este foarte pretentios ,vrea fotbal ca la barcelona dar intrarea sa fie libera.

Răspuns la: Farul pentru suporteri
Adăugat de : Farist, 13 noiembrie 2012
E timpul ca suporteri sa preia echipa. Daca ne strangem cateva mii, reusim sigur sa salvam echipa. Sunt mai multe echipe in lume care au fost...
pepe
13 noiembrie 2012
FARU NU TREBUIE SA MOARA

nu stiu cit costa sa tii echipa asta in B sau in C dar daca 1000 de suporteri ar contribui cu o suta de euro pe luna , s-ar strange ceva bani

Farist
13 noiembrie 2012
Eu sunt gata

Eu sunt gata sa dau banii astia pe luna, dar sa fim cel putin 1000. Suntem 300 de insi in tribuna :(

sharky83
13 noiembrie 2012
Cu FARUL in suflet

Ma doare sufletul dar nu avem ce face, nu poti da bani orbeste, fara un plan, fara garantii, si mai ales fara o conducere buna. cand o sa platiti salarii o luna 2,3 si vedeti ca o sa pierdem atunci nu o sa mai dati acesti bani.

Adrian
13 noiembrie 2012
Cu Farul pana la Moarteee

Ei bine Farul e la reanimare. Suporterii sunt in perfuzii. Adio!

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2688 secunde