O nouă înfrângere pentru HC Dobrogea Sud Constanța

166
1
O nouă înfrângere pentru HC Dobrogea Sud Constanța - hcdobrogeasud-1487319232.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a fost învinsă, joi, în deplasare, de către Dunărea Călărași cu scorul de 25-24 (12-11), într-o partidă din etapa a XIX-a a Ligii Naționale.


Începutul de partidă a aparținut constănțenilor, care au preluat rapid conducerea pe tabela de marcaj. Spre finalul primei reprize, Dunărea a punctat de patru ori consecutiv și a preluat avantajul, scorul primului act fiind 12-11, în favoarea acestora.


În partea secundă, gazdele au speculat mult mai bine momentele de atac și, pe fondul ratărilor constănțenilor, au pus stăpânire pe joc. Cea mai mare diferență de scor a fost de 5 goluri, scor 19-14. Chiar dacă a călcat pedala de accelerație pe final, HCDS nu a reușit să obțină vreun punct din această deplasare, facilă la prima vedere.


Un moment inedit a avut loc pe finalul partidei. Un jucător al Dunării a comis pași, constănțenii au protestat și au cerut posesia, însă arbitrii au dictat doar aruncare de la 9 metri pentru gazde. Moment în care jucătorii pregătiți de Djordje Cirkovic au părăsit terenul. Au fost 7 secunde în care gazdele au pasat mingea fără a avea adversar în teren.


Golurile constănțenilor au fost reușite de către Dalibor Cutura (8), Zoran Nikolic (4), Mladen Rakcevic (3), Laurențiu Toma (2), Predrag Vujadinovic (2), Branko Angelovski (2), George Buricea (2) și Dusko Celica (1)


Etapa viitoare, HC Dobrogea Sud Constanța va evolua pe teren propriu, duminică, 26 februarie, în compania celor de la HC Vaslui.


Clasament: 1. Dinamo 46 p 2. Potaissa Turda 40 p, 3. HC Dobrogea Sud 37 p, 4. CSM București 36 p, 5. Odorhei 35 p, 6. Poli Timișoara 28 p.


Comentează știrea

Ion
17 februarie 2017
JOC SLAB

Cu jocul static practicat ,,in dorul Leli,, si cu un CELICA din ce in ce mai slab,care nu mai are curaj sa traga la poarta,nu se poate castiga.Cand echipa juca in viteza cu pase din multa miscare,meciurile se castigau.Acum pase de pe loc;fara probleme pentru adversar,este handbal din curtea scolii.Poate ca si varsta nu mai permite atata viteza.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5288 secunde