Liga I de baschet masculin

Nu s-a încheiat sezonul pentru BC Athletic. Încă două runde, la Sala Sporturilor

239
1
Nu s-a încheiat sezonul pentru BC Athletic. Încă două runde, la Sala Sporturilor - nusaincheiat-1486748079.jpg

Articole de la același autor

BC Athletic Constanța a primit o veste bună din partea Federației Române de Baschet. Tânăra echipă de la malul mării a fost inclusă în faza a ll-a a Campionatului Ligii l, într-o grupă din care mai fac parte CS Agronomia 4 Sports București și ACS Magic Sibiu. 


Programul constă în șase etape (tur-retur), BC Athletic urmând să mai dispute patru meciuri dificile: două pe teren propriu și două în deplasare. 


Staff-ul tehnic al constănțenilor consideră această fază a competiției ca fiind un nou prilej de a-și măsura forțele cu echipe apropiate de nivelul lor. Chiar dacă sezonul regulat de Liga 1 s-a încheiat, faza a ll-a a campionatului va mai aduce două meciuri interesante în Sala Sporturilor din Constanța. 


BC Athletic va debuta în faza secundă, în deplasare, duminică, 26 februarie, pe terenul celor de la ACS Magic Sibiu. Etapa a doua, echipa antrenată de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici va juca în fața propriilor suporteri, la Sala Sporturilor, contra celor de la CS Agronomia 4 Sports București, duminică, 12 martie. Datele de desfășurare ale partidelor retur vor fi stabilite de către Departamentul tehnic, în funcție de programarea sesiunii speciale a Bacalaureatului 2017. 


"Sunt meciuri de clasament pe care le vom trata cu maximă seriozitate și pe care vom încerca să le câștigăm. Din păcate, nu am reușit să continuăm lupta pentru promovare. Cu toate acestea, consider că nu ne-am făcut de râs și a fost o experiență benefică pentru copii", a declarat team manager-ul BC Athletic Constanța, Andrei Talpeș. 


Comentează știrea

Bobonete
11 februarie 2017
Pai nu?

Asa consideri tu, prichindelule, ca nu v-ati facut de ras? V-a mai acordat federatia cateva sanse sa va convingenti. Poza de mai sus spune multe...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3967 secunde