Președintele FC Farul, Neculai Tănasă:

"Nu luăm în calcul decât varianta victoriei cu FC Botoșani"

377
2
În ultimul meci, FC Farul a pierdut întâlnirea cu Delta Tulcea, scor 0-2, partidă pe care o putea câștiga lejer din punct de vedere al jocului prestat, însă finalizarea ocaziilor a lăsat de dorit. 

"Cu Delta, am pierdut pe fondul unui joc bun. Dar trebuie să acumulăm și puncte, pentru că fără ele va fi greu să scoatem capul în lume. Jocul în sine mă mulțumește. Aștept mai mult de la unii jucători, dar, per ansamblu, dăm credit, în continuare, acestui grup de copii, care sunt destul de buni și cu care se muncește mult. În meciul cu Delta, dacă dădeam gol din ocaziile pe care le-am avut, alta ar fi fost soarta partidei. Să ținem cont că ei au avut doar un șut pe spațiul porții în prima repriză și acela a fost gol", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele FC Farul, Neculai Tănasă. 

În următorul joc, "marinarii" vor întâlni liderul Seriei I, FC Botoșani, confruntare în care președintele Farului spune că nu ia în considerare decât victoria constănțenilor. 

"Sunt sigur că Farul va face față echipei din Botoșani. Nu luăm în calcul decât varianta victoriei. Altă alternativă nu avem. Toți trebuie să credem în ea. De la jucători, până la antrenori", ne-a mai spus Tănasă. 

Comentează știrea

pavalache ion
27 martie 2013
niste carpe

daca s ar fi tinut cont de copii tentati ai constantei azi defilam in divizia a.am avut doua grupe de campioni nationali la juniori.grupa 1988 si 1989 .ce s a intamplat cu ele? -la 88 betivul de garjoaba a rupt echipa cu spagile si la 89 msrinov a rupt o cu spritul..dar cel mai mare vinovat de dezastrul de la centrul de copii si juniori au fost picu comanita si titi mares.niste carpe de caractere , nimic mai mult.

mimus
27 martie 2013
fotbal

Daca il mai tineti mult pe papagalul de Artimon o sa ajungeti in liga a V-a. Scapati de aurolacii adusi de el de la Timosoara si o sa aveti fotbalisti constanteni care vorlupta pentru echip nu pentru buzunarullui Artimon.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2001 secunde