Nu au liber nici de Paști! Viitorul merge după puncte în "Ștefan cel Mare"

413
Nu au liber nici de Paști! Viitorul merge după puncte în

Articole de la același autor

FC Viitorul va juca duminică, 16 aprilie, chiar în ziua de Paști, de la ora 20.30, în deplasare, pe terenul celor de la Dinamo București, în etapa a Vl-a a play-off-ului Ligii l de fotbal.

Trupa lui Gheorghe Hagi este în căutarea primului succes după două runde în care a acumulat un singur punct, fără să înscrie vreun gol (0-1 cu CSU Craiova și 0-0 cu CFR Cluj). Cu toate acestea, conducerea clubului este mulțumită de parcursul de până acum.

"Dacă în urmă cu câțiva ani gân-deam despre meciurile cu granzii campionatului că sunt imposibile, anii care au trecut ne-au ajutat mult să ne dezvoltăm și să câștigăm în experiență. Pentru al doilea an la rând, am ajuns în elita campionatului, iar acum, când ne aflăm la jumătatea play-off-ului, realizăm tot mai clar că nimic nu e imposibil. Am progresat foarte mult și am arătat că se poate. Viitorul suntem noi!", au transmis reprezentanții clubului constănțean.

De partea cealaltă, dinamoviștii sunt într-o formă bună, ce le-a readus speranțele la titlu. În acest moment, distanța dintre prima clasată, FCSB, și formația din "Ștefan cel Mare" este de șapte puncte, diferență ce poate fi recuperată în ultimele cinci etape, mai ales că meciul retur dintre cele două se va juca pe terenul dinamoviștilor.

v v v

Tot în această rundă, se vor mai juca meciurile CSU Craiova - Astra Giurgiu (sâm-bătă, 15 aprilie, de la ora 20) și CFR Cluj - FCSB (luni, 17 aprilie, de la ora 20.30).

Clasament: 1. FCSB (36 p), 2. FC Viitorul (34 p), 3. Dinamo (29 p), 4. CFR Cluj (29 p), 5. CSU Craiova (27 p), 6. Astra Giurgiu (23 p).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 09 Aprilie 2017
Stire din Sport : CFR Cluj - FC Viitorul 0-0, în play-off
Pagina a fost generata in 2.5768 secunde