Nu aruncați cu noroi în Simona Halep! N-a parcat ca un... bou!

6319
13

Articole de la același autor

Mare polemică mare pe Facebook, pe grupul Parchez ca un bou. Constănțeanul George Sava a postat o imagine ce o are drept protagonistă pe Simona Halep, parcându-și mașina undeva în Mamaia.

"O respect pe Simona Halep pentru modul în care independent de modul de promovare a sportului și de pregătire a campionilor inexistent în România și-a câștigat cu muncă titlurile. Cu părere de rău se vede în poză cum mașina de teren este parcată exact pe toată lungimea trotuarului", a scris George Sava.

Și au curs comentariile… care mai de care mai acid la adresa jucătoarei de tenis.

Tuturor, le-am explicat un lucru, pe care îl reamintesc și aici: Simona Halep a parcat pe un teren privat!

Fotografia o înfățișează coborând din Rover-ul său, în față la Complexul Idu din Mamaia. Ei bine, terenul pe care este amenajată parcarea generală nu este în proprietatea TC Idu, nici măcar în proprietatea municipalității nu a mai rămas, are un alt proprietar privat. Acea "parcare" în care a "tras" Simona este de fapt un spațiu amenajat, improvizat de către gazde, pe care îl folosesc VIP-urile, cei "ai casei" și cei cărora li se oferă această permisiune.

Nu a încălcat nicio lege, nici măcar pe cea nescrisă, a bunului simț. E ca și când ați parca mașina așa cum vreți, la dumneavoastră în curte!

Nu sunt avocatul Simonei Halep. Sunt în schimb un mare adept al corectitudinii, al civilizației, al respectului pentru sine și pentru cei din jur. În situația de față, Simona nu a greșit cu nimic. Iar cei care au făcut comentarii răutacioase sunt convins că le-au postat în necunoștință de cauză, fără a avea informațiile în amănunt. Dacă imaginea ar fi fost surprinsă pe spațiu public, în față la Casa de Pensii ori la Sala Sporturilor, aș fi de acord cu semnalul. Deci dragă George Sava, ai exagerat! Să auzim de bine!

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
golanu de la mare
7 martie 2016
Slugarnicie

Ba Sorine (ca altfel nu mi te pot exprima), Tu esti dus cu sorcova? Nu aveai ce sa mai scrii si te-ai apucat sa ii iei apararea lu Halep pentru ca a parcat ca o nesimtita? Asta e buna! Sa nu amestecam performantele ei sportive cu bunul simti si desigur cu codul rutier. Parcarea aia poate fi si a lu' tac'su si a ta si a cui vrei tu. Pe trotuar nu parchezi cu 2/3 din masina. Citeste in codul rutier! Eu cand am dat examenu parca trebuia sa lasi un metru pentru accesul pietonilor! Eu ca pieton, care vreau sa ma plimb pe acel trotuar, ce fac? Ocolesc masina ca asa vrea ea si ca ii dai tu dreptate? Eu din cate vad exista niste marcaje albe de parcare in spatele masini (in fundalul pozei). Acolo putea si maria sa, Halep, sa isi parcheze masina. Sau macar paralel cu marginea trotuarului. Ca avea loc! Si daca nu avea, ii dadeai ma tu de la tine. Si din cate se vede in poza, ultima treime din masina ei, sta peste un marcaj aproape sters care interzice stationarea. Asa ca nu mai fa tu pe desteptul! Ce, eu daca vin si imi parchez masina lipita de poarta casei, imi dai tu mie voie pe considerentul ca sunt de-al casei si da-i in papuci pe pietoni? Asta este o gandire rudimentare de balcanic. Rusine sa iti fie! Nimic nu urasc in viata asta mai mult decat slugarniciile de genu' astora pe care tu ai facut-o prin publicarea acestui articol! Fara respect si fara stima, Un pieton

nicu
7 martie 2016
sorine nu asa

Nu i-ai explicat bine: stau la curte si am mutat poarta in interiorul terenului, asa ca tot pe terenul meu mi-am facut parcare in fata curtii, pe terenul meu proprietate, deci parchez cum vreau eu in aceasta parcare.

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

adevar
7 martie 2016
adevar

halepa nu e bou, e vaca

Dny
7 martie 2016
Parcare

Si carefour are parcare privată ...😉

Danit
7 martie 2016
Foarte educativ

O parcare de machedoni, care au la tulcea 4 semafoare si aici cred ca sunt pe delta cu barca.Cei mai prosti soferi au numaru de TL

golanu de la mare
7 martie 2016
pt DOMNUL sorin

Ba Sorine, gaseste si tu chestii mai bune de care sa te legi, nu de un amarat de nickname. Lasa aerele astea de superioritate chiar daca suntem pe tarlaua ta. Nu am eu cum sa ma duc in persoana la locul cu pricina si sa iti fac poze sa iti arat ca exista trotuar acolo. Intra pe google streetview si ai sa te convingi. Iar tampenia aia ca nea' ala spargator de seminte o ghida pe ea unde sa parcheze, nu o crede nici bunica'mea. Halep e coborata pe pamant din vaporul ei si tu imi spui ca o directiona? Probabil o directiona sa nu parcheze ca o bovina, asta as mai crede. Si tu spui ca nu e trotuar. Bine ma, nu e, da portiunea aia intre strada si cladire ce e? Aia pe care sta mosu' tau dirijor de avioane. Sa fim seriosi... Esti de toata jena. Sa te vad cum le iei apararea de acum si altora care au parcat legal si au fost improscati cu noroi. Pff...subiecte mai bune nu aveai, zau! Hai, o seara buna sa ai si articole mai inspirate pe viitor! Mare cred ca iti este satisfactia cand te gandesti ca menirea ta de jurnalist se concretizeaza in asmenea postari.

Eu
7 martie 2016
Offf

1. Pana sa apara semafoarele in Tulcea, era "PECO" (Petromul de la intrarea in tl dinspre cta). Tulcenii stateau la dreapta de peco, la stanga de peco, etc. 2. Un drum privat/ o parcare privata de utilizare publica se supune codului rutier. 3. Exista multe motive pt care dsoara Halep a parcat asa - atat poate in materie de sofat, a parcat asa prntru ca poate, o durea un picior si nu voia sa mearga mult pe jos, ploua cu soare si daca se "uda", etc.

citiror
8 martie 2016
pt cei atat de inversunati

Sincer nu imi place de modul cum a parcat insa respectivul care a facut poza a vrutcsa iasa in evidenta. In acelasi loc unde a parcat Simona de multe ori gasesti parcata si masina Dl Idu cand vine la clubul lui sa faca miscare jucand tenis. Pe el de ce nu l-a pozat nimeni sa-i puna poza pe net????

jj
8 martie 2016
jj

Machidoni nespalati, care si-o trag intre ei de generatii, cu 4 clase la seral, l-au gasit pe LACHE asta sa le ia apararea. Un jurnalist adevarat facea niste verificari, investigatii: a cui e spatiul, este in litigiu, cine o revendica, este pe rol la tribunal sau nu, modificarile in parcare s-au facut dupa un proiect, autorizatie de constructie....etc Sa nu-mi spuneti mie ca machidonul de idu are autorizatie de constructie sa puna pavelele alea galbene odioase sau sa traga linii galbene pe asfalt....indiferent a cui e proprietatea, TREBUIE aprobare. Si boul ala care a comentat mai devreme ca si-a retras poarta/gardul nu are nici el autorizatie. Si lachele vostru le ia apararea. sictir!

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1395 secunde