Nini Dică și Roxana Manu, campionii Mamaia Idu Juniors Championship

257

Articole de la același autor

Sâmbătă dimineață, pe o vreme excelentă pentru tenis, pe zgura de la Tenis Club Idu Mamaia s-au desfășurat finalele celui mai important turneu juvenil de la malul mării, Mamaia Idu Juniors Championship 2017 - Mobexpert U16, competiție inclusă în calendarul Tennis Europe, categoria a doua.

Competiția feminină de simplu a fost câștigată, pentru al doilea an consecutiv, de constănțeanca Roxana Manu (16 ani, LPS "Nicolae Rotaru"), după un ultim act extrem de disputat în compania tinerei Alexandra Maria Petric (13 ani), scor 2-6, 7-6 (3), 6-4.

Ultima jucătoare care a reușit să devină campioană la Mamaia doi ani consecutivi a fost chiar Simona Halep (2005 și 2006).

În finala de simplu a băieților, constănțeanul Sebastian Gima (15 ani) nu a avut nicio șansă în fața favoritului doi al turneului, unul din cei mai promițători jucători români, Nini Gabriel Dică (16 ani, CS Timișoara), reușind să câștige un singur game, scor final 1-6, 0-6.

De asemenea, Dică a câștigat și titlul probei de dublu, acolo unde a făcut echipă cu Matei Georgescu (Tenis Team București), după un succes în două seturi, scor 6-1, 7-6 (4), în fața cuplului ruso-luxemburghez Ivan Kazakov/Maxine Navrotchi.

Ultimul act al probei feminine de dublu a fost câștigat ușor de perechea Mara Iliescu (CS Sibiu)/Briana Străuț (CS Sibiu), după 6-1, 6-1, contra cuplului Raluca Botin (Poli Timișoara)/Thedora Iosub (TC București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6697 secunde