Președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan:

"Ne dorim un debut victorios de campionat!"

1152

Articole de la același autor

Toamna lui 2016 aduce cu sine o nouă provocare pentru Clubul Sportiv Cleopatra. Gruparea din Mamaia va lupta
pe trei fronturi: în Campionatul Național de rugby în XV, în Campionatul Național de rugby în 7 și, în premieră, în Campionatul Național de rugby în X. 


Duminică, 16 octombrie, va fi o zi plină de evenimente pentru tinerii rugbiști de la CS Cleopatra. La ora 11.00, pe stadionul "Mihail Naca", se dă startul primului turneu, din seria celor cinci, al CN de rugby în X, juniori U17, zona Moldova. Șase echipe se vor alinia la start, împărțite în două grupe: A: CS Cleopatra, Tecuci, Galați; B: CS Tomitanii, Bârlad, Pașcani. 


Conform regulamentului, în grupă, se joacă în sistem fiecare cu fiecare, apoi ocupantele locurilor 1 în grupe vor juca finala pentru locurile 1-2, ocu-pantele locurilor 2 în grupe vor disputa finala pentru locurile 3-4, iar ocu-pantele locurilor 3 în grupe își vor dis-puta pozițiile finale 5-6. 


Turneul din week-end, de la Constanța, este organizat de CS Tomitanii, iar până la finele anului, vor avea loc alte două runde, la Bârlad (13 noiembrie) și la Galați (11 decembrie). După fiecare etapă, se va întocmi un clasa-ment, iar la capătul celor cinci runde, se va realiza clasamentul general. Ocupantele primelor două poziții din topul general al seriei Moldova se vor califica la turneul final. 


Tot duminică, de la ora 13.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Câr-țan", față în față se vor afla echipele CS Cleopatra și CS Dinamo Bucu-rești, într-o partidă contând pentru runda inaugurală a Cam-pionatului Național de rugby în XV, juniori U16, seria Muntenia II. Celelalte formații care participă în competiție sunt Steaua, Metrorex București și Săcele. 


Antrenorul echipei de rugby în X este Onal Agiacai, iar cel al echipei de rugby în XV, Adrian Tinca. Coor-donatorul corpului de tehnicieni al CS Cleopatra Mamaia este Victor Be-zușcu, cel care este și antrenor al lotului național de juniori U16. 


"Ne aflăm în fața unui nou început de proiect, pe care vrem să îl finalizăm cu cât mai multe performanțe. La rugby în X, o premieră pentru spor-tul cu balonul oval românesc, vom aborda campionatul cu jucătorii care au participat, anul trecut, la turneul final de juniori U16 și suntem pregătiți să înfruntăm orice adversar. În ceea ce privește meciul cu Dinamo, de la juniori U16, îi invităm la stadion pe toți iubitorii rugby-ului, pentru a fi martori la un spectacol sportiv de calitate. Obiectivul nu poate fi decât unul singur: victoria cu tot cu bonus ofensiv. Ne dorim să avem un debut victorios, să jucăm un rugby spec-taculos, să câștigăm trofee și să promovăm cât mai mulți jucători la loturile naționale. Iar de la jucători, vreau dăruire, implicare maximă", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4162 secunde