Naționalele de tineret ale României au uitat să mai câștige

481
Naționalele de tineret ale României au uitat să mai câștige - nationalele-1504281957.jpg

Articole de la același autor

Echipele naționale de fotbal ale României U17, U18 și U19 au susținut, la finalul săptămânii, meciuri de verificare împotriva altor selecționata europene, însă fără a obține măcar o victorie.

Naționala U19 a României (selecționer Adrian Boingiu) a fost învinsă de reprezentativa similară a Macedoniei, cu 1-3, într-un meci în care au evoluat patru jucători ai Academiei "Gheorghe Hagi": Tudor Băluță (integralist), Robert Neciu (titular, schimbat în minutul 45), Radu Boboc (titular, schimbat în minutul 70) și Mihai Ene (intrat în minutul 70).

Alți doi jucători de perspectivă ai constănțenilor, Cosmin Tucaliuc și Alexandru Pop, au fost titulari în partida terminată la egalitate de România U18 (selecționer Florin Bratu), scor 1-1, împotriva Norvegiei. De asemenea, reprezentativa U17 a tricolorilor (selecționer Sorin Colceag) a fost învinsă fără drept de apel de către Portugalia, scor 0-3, cu șase jucători ai Academiei "Gheorghe Hagi" în prim plan: Alexandru Șerban, Antonio Vlad, Alexandru Georgescu, Alexandru Negrean, Răzvan Matiș și Louis Munteanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5955 secunde