Naționala României, vicecampioana balcanică la squash

81
Naționala României, vicecampioana balcanică la squash - squash-1475220649.jpg

Articole recomandate

Naționala României de squash a obținut o performanță foarte bună la Campionatul Balcanic desfășurat la Squash Sport Arena din Timișoara, ce a avut loc în perioada 23-24 septembrie. Echipa masculină a devenit vicecampioană balcanică, reușind să învingă Serbia în meciul decisiv. Vasile Hapun, Andrei Luchian, George Constantinescu și Cristian Stroe sunt jucătorii care au adus prima medalie pentru România, sub comanda antrenorului Rotislav Matocha. 


Cinci echipe s-au luptat la cea de-a 7-a ediție a Campionatului Balcanic pe echipe din acest an, la masculin: Croația, Serbia, Moldova, România 1 și România 2. 


De asemenea, și fetele au reușit să termine pe poziția a 3-a, bifând primul succes din istorie în această competiție. Au fost învinse de Serbia și Croația, însă au trecut de echipa secundă a României, obținând bronzul. Pentru România 1 au evoluat Carmen Blănaru, Florentina Constantinescu și Aida Rosenblum, iar pentru formația secundă, Alexanadra Iordan, Ana Maria Anghel, Alexandra Bardac și Szasz Kincso.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1469 secunde