Naționala feminină de handbal are selecționer spaniol

132
Naționala feminină de handbal are selecționer spaniol - nationala-1475685549.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională de handbal feminin a României are un nou antrenor: spaniolul Ambrosio Jose Martin Cedres. 


"Consider numirea lui Ambros Martin, un antrenor din elita handbalului mondial feminin, ca fiind un nou pas important pentru proiectul nostru «Handbalul, Sport Național». Venirea sa confirmă hotărârea noastră de a lucra cu cei mai buni profesioniști din handbalul mondial, atât la naționala de fete, cât și la naționala de băieți, condusă de Xavi Pasqual. Un mare mulțumesc lui Tomas Ryde pentru colaborarea noastră și rezultate excepționale obținute împreună. Mult succes în proiectele viitoare", a declarat președintele FRH, Alexandru Dedu. 


La națională, Ambros Martin va face echipă cu actualul antrenor secund, Costică Buceschi, și cu antrenorul cu portarii, Jaume Fort Mauri. El va conduce în paralel și echipa de club Gyor Audi ETO. 


Ambros Martin a câștigat Liga Campionilor ca jucător cu Portland San Antonio (2001) și Cupa Cupelor (2000), iar ca antrenor, Liga Campionilor, în 2013 și 2014, cu Gyor. 


"Sunt pregătit să antrenez în această perioadă naționala României, o combinație de talente uriașe și jucătoare de top și cu experiență", a declarat tehnicianul iberic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4321 secunde