Mihai Stoica: Steaua îl va da în judecată pe Valeriu Răchită

271
Mihai Stoica: Steaua îl va da în judecată pe Valeriu Răchită - mihaistoica-1384357764.jpg

Articole recomandate

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă că liderul Ligii I îl va da în judecată pe fostul jucător Valeriu Răchită, care a afirmat că "roș-albaștrii" ar trebui să investească bani în centrul de copii și juniori și nu în mituirea arbitrilor, transmite Mediafax.ro.
"Am renunțat să mă mai implic în polemici. Spre exemplu, după declarațiile pe care le-a dat Răchită la adresa Stelei, că Steaua ar fi trebuit să bage bani în centrul de copii și nu în arbitri, îl vom acționa în judecată. Va răspunde în instanță, iar suma pe care o vom solicita va fi una pe măsura declarațiilor pe care le-a dat. L-am lăsat să mă jignească, nu am replicat în ultima vreme, dar această afirmație este foarte gravă, face atingere demnității noastre. Aici cred că a făcut o mare greșeală, cel puțin așa spun avocații" , a spus Stoica.
Mihai Stoica a afirmat că nu crede că vreun club din Liga I mituiește arbitrii. "Va trebui să vină să demonstreze că noi am plătit arbitrii și asta va fi imposibil, pentru că noi nu facem așa ceva și nu cred că există în România o echipă care face așa ceva. Pentru asta trebuie să plătească așa cum vor plăti toți cei care dau declarații fără să aibă probe, pentru că nu are rost să ne mai certăm", a completat Stoica.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Octombrie 2013
Stire din Sport : STEAUA a remizat cu FC BASEL
Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Sport : STEAUA a remizat cu FC BASEL
Pagina a fost generata in 0.6325 secunde