Mihai Nistor s-a calificat în sferturi, la Europenele de box

242
Mihai Nistor s-a calificat în sferturi, la Europenele de box - mihainistor-1497972984.jpg

Articole de la același autor

Pugilistul român Mihai Nistor s-a calificat în sferturile de finală ale categoriei +91 kg la Campionatele Europene de la Harkov (Ucraina), după ce l-a învins la puncte pe armeanul Gurgen Hovhanisian (decizie 4-1). 


Mihai Nistor, al doilea favorit al categoriei, va avea un meci dificil în sferturi, contra unui reprezentant al gazdelor, Viktor Vihrist, victorios în optimi prin KO tehnic în repriza a doua în fața irlandezului Dean Thomas Gardiner. Partida este programată mâine seară.
Nistor este singurul pugilist român rămas în cursă la Harkov, din opt aliniați la start, după ce Marian Pița a fost învins, luni, în optimile categoriei 69 kg de polonezul Damian Tadeusz Kiwior, la puncte (decizie în unanimitate, 0-5). 


La Europene, participă 249 de boxeri din 40 de țări, câte 10 aliniind la start Ucraina, Azerbaidjan, Rusia, Ungaria, Turcia, Bulgaria, Polonia, Germania și Italia. 


Obiectivul delegației României este cucerirea a 1-2 medalii. Competiția europeană din Ucraina oferă calificarea la Mondialele 2017 de la Hamburg primilor opt sportivi de la fiecare categorie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Mai 2017
Stire din Sport : După doi ani de suferință
Pagina a fost generata in 0.2882 secunde