Mergem la București! Suporterii constănțeni, alături de HC Dobrogea Sud

735
Mergem la București! Suporterii constănțeni, alături de HC Dobrogea Sud - suporterii-1492534202.jpg

Articole de la același autor

Mai sunt doar două zile până când handbaliștii de la HC Dobrogea Sud vor înfrunta pe Dinamo București, chiar în Capitală, în prima partidă a semifinalelor play-off-ului Ligii Naționale, iar fanii constănțeni sunt deciși să meargă alături de echipă, în sala "Dinamo". 


Suporterii au închiriat un autocar de 25 de locuri, costul unui bilet fiind de 60 de lei, dar, dacă vor exista mai mulți doritori, se vor face demersuri pentru închirierea unui autocar de 49 de persoane, prețul unui bilet fiind de 50 de lei. 


Până în acest moment, și-au anunțat prezența aproximativ 25 de persoane. Cine dorește să meargă alături de HCDS se poate programa pe pagina de facebook HC Dobrogea Sud Constanța - suporteri sau la numărul de telefon 0754.422.232. 


"Așteptăm cât mai mulți suporteri alături de noi. Prezența lor înseamnă enorm pentru echipa noastră, mai ales în aceste momente. Alături de ei, partidele sunt mai ușoare, iar motivația este una înzecită", a declarat președintele-jucător al HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu. 


Meciul dintre Dinamo București și HC Dobrogea Sud va avea loc vineri, 21 aprilie, de la ora 20, în sala "Dinamo". 


v v v


Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiești va găzdui turneele Final Four ale Cupei României, atât la handbal masculin, cât și feminin. 


Turneul masculin este programat în perioada 19-21 mai, însă poate fi devansat cu o săptămână (12-13 mai) dacă Potaissa Turda se califică în finala Cupei Challenge. HC Dobrogea Sud va juca în semifinale cu Potaissa Turda, iar CSM București va înfrunta pe Dinamo București. 


Turneul feminin va avea loc în zilele de 20 și 21 mai, însă nu au fost stabilite, deocamdată, cele patru semifinaliste. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Aprilie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun, deplasare la Plopeni
Pagina a fost generata in 1.3343 secunde