Memorialul "Mihai Naca" continuă pe stadionul din "Badea Cârțan"

381

Articole de la același autor

Ieri, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", au continuat partidele din cadrul celei de-a doua ediții a Memorialului "Mihail Naca", la rugby, pentru juniorii U16, competiție organizată de către CS Cleopatra Mamaia, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și Federația Română de Rugby.

În primul meci al zilei, CS Cleopatra Mamaia s-a impus cu 55-5, împotriva unei selecționate a Bucureștiului, într-o confruntare la rugby în XV. Ultimele două meciuri s-au disputat la rugby în Vll, iar C.N.A.V București a trecut de Parohial Ștefan cel Mare și Sfânt București, scor 25-20, în timp ce CS Cleopatra Mamaia a dispus, scor 25-15, de Parohial Ștefan cel Mare și Sfânt.

Ultima serie de partide este programată vineri, 4 august, urmând ca finalele la rugby în XV și Vll, să se dispute sâmbătă.

"Meciurile acestea fac parte din pregătirea noului sezon. Ne bucurăm că jucătorii au înțeles importanța acestor dueluri și se pregătesc exemplar. Sezonul competițional 2017/2018 va începe mai devreme anul acesta, undeva la începutul lunii septembrie și, atât noi, cât și echipele venite la Constanța, căutăm să ne intrăm în ritm cât mai rapid", a declarat președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 5.7534 secunde