Memorialul "Ioan Dima" la lupte, pe plaja Perla Venusului

1294
Memorialul

Articole de la același autor

În zilele 2 și 3 iunie, plaja Perla Venusului va fi gazda celei de-a Vll-a ediții a Turneului Internațional "Ioan Dima" la lupte pe plajă, competiție organizată de Clubul Sportiv Mangalia, în colaborare cu Asociația Județeană de Lupte Constanța și Primăria Municipiului Mangalia.

Devenită o tradiție la malul mării, competiția urmărește popularizarea stilului de lupte pe plajă pentru a deveni sport olimpic, perfecționarea tehnicilor tinerilor luptători în vederea pregătirii lor pentru competițiile internaționale, dar și întărirea relațiilor de prietenie între sportivii din județ, din țară, dar și din străinătate.

Vineri, 2 iunie, de la ora 18, se va ține ședința tehnică, unde se va stabili tabloul competiției, iar sâmbătă, 3 iunie, se va da startul duelurilor propriu-zise, urmând ca festivitatea să aibă loc, în aceeași zi, la ora 20.

Turneul se va desfășura în conformitate cu regulamentul de arbitraj al luptelor pe plajă: nu este permisă lupta la sol, pentru a nu intra nisip în ochii adversarilor, se vor acorda doar un punct și două puncte, iar la 4-0, partida ia sfârșit. Luptele vor fi mai scurte, însă intensitatea și concentrarea sportivilor vor fi determinante.

"La Turneul Internațional de la București, de zilele trecute, am invitat pe toată lumea la Memorial și ne așteptăm la o prezență record, anul acesta. Mai ales că, la finalul lunii iunie, la Limanu-2 Mai, va avea loc etapa finală a Campionatului Național de lupte pe plajă și poate reprezenta o repetiție utilă. Avem confirmată prezența unor sportivi din Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova și, dacă vor reuși să-și rezolve problemele cu viza, și din Turcia. Bineînțeles, toate cluburile din județul Constanța sunt invitate să contribuie la spectacolul sportiv", a declarat președintele Clubului Sportiv Mangalia, Dragoș Dima. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4261 secunde