Medalii pentru România, la Festivalul Olimpic al Tineretului European

155
Medalii pentru România, la Festivalul Olimpic al Tineretului European - medalii-1501415883.jpg

Articole de la același autor

Naționala de handbal a României a obținut medalia de argint în ultima zi a Festivalului Olimpic al Tineretului European 2017, de la Gyor (Ungaria), după ce a fost învinsă în finală de țara gazdă, cu 23-30. Din lotul deplasat la această competiției a făcut parte și constănțeanca Andra Moroianu, sportivă cu dublă legitimare Centrul Național de Excelență Râmnicu Vâlcea/CSS 1 Constanța.

Delegația României s-a întors din țara vecină cu un bilanț modest: cinci medalii de argint și trei de bronz. Coordonatorul lotulul național feminin de gimnastică al României, constănțeanul Nicolae Forminte, a ținut să mulțumescă tuturor celor care au încurajat tinerele gimnaste după evoluțiile din Ungaria, acolo unde au obținut o singură medalie, argint prin Denisa Golgotă la sărituri.

"Tuturor celor care ne-au adresat felicitări și încurajări pentru reușite și nereușitele noastre de la această ediție a Festivalului Olimpic al Tineretului European, țin să le mulțumesc. Dumneavoastră sunteți cei pe care îi reprezentăm și ne străduim să vă mulțumim. Gimnastica românească are nevoie de susținerea dumneavoastră", se arată în mesajul antrenorului constănțean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5638 secunde