Medalie pentru CS Palatul Copiilor, la Campionatul Național de șah pe echipe - juniori

447
1
Medalie pentru CS Palatul Copiilor, la Campionatul Național de șah pe echipe - juniori - medalie-1501603177.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul recent încheiat, la București, în Complexul Sportiv "Apollo", a avut loc Campionatul Național de Șah pe echipe de juniori, competiție organizată de Federația Română de Șah și CS Universitatea Agora Oradea.


Cei mai talentați tineri șahiști din țară s-au întrecut în șapte categorii de vârstă, atât la feminin, cât și la masculin: U08, U10, U12, U14, U16, U18, U20. În total, au fost prezente 95 de echipe masculine și 43 de echipe feminine, ce au însumat peste 400 de sportivi.


La deschiderea competiției au fost prezenți premierul României, Mihai Tudose, ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, și președinte Federației Române de Șah, Sorin Iacoban.


De la Constanța, singura medalie obținută pe echipe a fost cea a Palatului Copiilor Constanța (David Bonciu, Maria Anghel, Deniz-Edvin Menlibai; antrenor Claudiu Iordache) – bronz la băieți U14, șah rapid. De asemenea, de la ACS Fianchetto Constanța (antrenor), sportivii Eduard Cotoros, Bogdan Cîrnu, Ilinca Criveanu, Andrei Jitea, Luca Siret sau Maria Criveanu s-au aflat printre cei mai valoroși tineri șahiști ai meselor la care s-au aflat.


Comentează știrea

Constatean
2 august 2017
Campionatul Natonal de Sah pe Echipe de Juniori 2017

Performanta de a castiga medaliile de bronz la sah rapid Baieti 14 ani, la Campionatul National de Sah pe Echipe Juniori 2017, este cu atat mai valoroasa, cu cat constantenii erau favoritii numarul 8 din 14 echipe si au reusit sa surclaseze echipe mult mai bine cotate din punct de vedere al coeficientului de performanta sahista ELO (Bucuresti, Galati, Ploiesti), reusind 5 victorii din 7 meciuri, la egalitate de puncte cu locul 2. Putem spune ca cei trei tineri sahisti constanteni, au reusit sa se autodepaseasca, dand dovada de un mare potential! Felicitari tuturor: David Bonciu (Masa 1 - 13 ani), Maria Anghel (Masa 2 - 13 ani), Deniz-Edvin Menlibai (Masa 3 - 12 ani)!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3961 secunde