Meciul FC Viitorul - FC Vaslui se va juca pe stadionul "Farul"

1357
5
Meciul FC Viitorul - FC Vaslui se va juca pe stadionul
Începând cu etapa a VII-a a Ligii I, FC Viitorul va susține întâlnirile de pe teren propriu la Constanța, pe stadionul "Farul".

Primul meci pe care elevii lui Cătălin Anghel îl vor juca pe stadionul de pe strada Primăverii va avea loc luni, 3 septembrie, de la ora 21.30, în compania celor de la FC Vaslui. 


"Doar prin rezultate vom putea apropia suporterii lângă echipă. Avem mare nevoie de lume în tribune la meciul cu Vaslui și cred că vor fi mulți suporteri", a declarat antrenorul Cătălin Anghel.



Comentează știrea

morunul
29 august 2012
fcvc

e greu tare cu vasluiul, pacat ca dupa 3-0 la ceahlaul urmeaza o partida atat de dificila, dar mingea e rotunda.

almiron
29 august 2012
FARUL

Ma fratilor...anuntati ca joaca Farul, nu hibrizii astia imputiti. Forza Farul!!!

suporter FC Farul
29 august 2012
Pana cand vin noi investitori

"hibtrizii acestia" ne platesc noua o chirie pentru meciurile de pe stadionul "Farul" Nici mie nu imi convine, dar mai bine o sursa de bani cat de mica decat falimentul Cat despre vechiul patron, nu cred ca a plecat de la club fiindca a fost injurat de suporteri, altul a fost factorul deicizional intre plecarea sa si venirea lui Giani Nedelcu la Farul. Cert este ca am fost tradati de multi in acesti ani si nu vrem ca ziarul Cuget Liber sa tradeze FC Farul si sa nu ne informeze despre meciurile echipei noastre din Liga 2.

Răspuns la: FARUL
Adăugat de : almiron, 29 august 2012
Ma fratilor...anuntati ca joaca Farul, nu hibrizii astia imputiti. Forza Farul!!!
ado
29 august 2012
mda...

Chirie, ne-chirie, asta nu schimba cu nimic faptul ca Viitorul ingroasa numarul echipelor aparute ca ciupercile dupa ploaie, cu traditie si sustinatori zero si cu o existenta efemera...In alta ordine de idei, sper ca acei constanteni "adevarati" carora le era dor de Liga 1 sa mearga la meciurile echipei "Regelui", sa-i faca vanzare buna sa aiba omul bani din ce sa plateasca chiria :))).

Vlad
5 septembrie 2012
Forza Vaslui

o sa aveti 200 de insi in tribune. Sunt farist si daca vin voi tine cu Vasluiul! Forta Vaslui!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5421 secunde