DNS la rugby

Meciul cu Stejarul Buzău, simplă formalitate pentru CS Năvodari

207
Meciul cu Stejarul Buzău, simplă formalitate pentru CS Năvodari - csnavodari-1494165831.jpg

Articole de la același autor

Rugbiștii de la CS Năvodari au reușit, ieri după-amiază, pe teren propriu, să o învingă pe Stejarul Buzău cu scorul de 48-3 (29-3), în etapa a Xlll-a a Diviziei Naționale de Seniori (DNS). 


Meciul a fost la discreția formației pregătite de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase, care a obținut a 12-a victorie cu punct bonus din acest campionat. 


Punctele năvodărenilor au fost reușite de Cosmin Strat - două eseuri, Cătălin Nicolae, Răzvan Olescu, Marius Prodan, Ionuț Puișor și Alexandru Porumb - câte un eseu, plus cinci transformări și o lovitură de pedeapsă, toate în contul lui Alexandru Trandafir. 


În ultima rundă, programată pe 27 mai, CS Năvodari se va deplasa pe terenul celor de la CSM Bucovina Suceava. Aceștia nu mai pot pierde prima poziție și vor juca în semifinala DNS cu ocupanta locului patru. 


Clasament: 1. CS Năvodari (60 p), 2. CSM Bucovina Suceava (43 p), 3. RC Stejarul Buzău (40 p), 4. CS Știința Petroșani (37 p), 5. RC Bârlad (28 p), 6. RCM Galați (26 p), 7. CSU AV Arad (9 p), 8. CS Mănăștur (4 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3287 secunde