Marius Copil, în ultimul tur al calificărilor de la Indian Wells

116
Marius Copil, în ultimul tur al calificărilor de la Indian Wells - mc-1488978943.jpg

Articole de la același autor

Marius Copil (locul 111 ATP) l-a învins, de dimineață, scor 7-6(5), 6-2, pe Lukas Rosol (Cehia, 155 ATP), în prima manșă a calificărilor turneului Masters de la Indian Wells. 


Marius Copil a ajuns în ultimul tur al calificărilor de la Indian Wells, după ce a trecut fără emoții de Rosol, scor 7-6(5), 6-2, iar pentru un loc pe tabloul principal se va duela în această seară cu Denis Kudla (SUA, 130 ATP), notează Mediafax.ro.


Marius și-a consolidat încrederea după ce săptămâna trecută a atins optimile de la Dubai (1-6, 4-6 cu Lucas Pouille), iar asta s-a văzut din plin și contra lui Lukas Rosol. Serviciul i-a funcționat la cote înalte, iar cehul nu a reușit nici măcar un break, în timp ce Copil s-a impus pe serviciul adversarului de două ori, la 1-1 și la 5-2 în manșa secundă.

Pentru Copil, calificarea pe tabloul principal de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare de 8 milioane de dolari, ar reprezenta o premieră. Cert este că Marius are șanse importante, întâlnind un jucător mai slab clasat decât el. Copil și Kudla au mai jucat un singur meci direct până acum, iar americanul a câștigat în calificările de la Basel 2013, cu 1-6, 6-3, 6-2.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3518 secunde