Maritimo Constanța sărbătorește Ziua Mondială a Kung-fu

170

Articole de la același autor

Anul acesta, în Constanța, Ziua Mondială a Kung-fu va fi celebrată într-un cadru aparte. În premieră națională, luni, pe data de 25 august, Centrul Comercial Maritimo organizează un eveniment în care vor avea loc antrenamente, demonstrații, tehnici de luptă, testarea limitelor fizice și psihice și vă invită să luați parte la lecții de tradiții și istorie a Kung-fu. Programul va începe de la ora 10 cu un antrenament de bază în Kung-fu, de la 10.30 va avea loc prezentarea tehnicilor de bază de luptă din școlile tradiționale chineze, la 11.00 organizatorii vor vorbi despre istorie, activitățile desfășurate în România, rezultatele sportivilor români la întrecerile internaționale. După aceea, vor urma demonstrațiile de Kung-fu, pe care le vor face 40 de sportivi de la cluburile constănțene. Demonstrațiile vor conține luptă imaginară, cu mâinile goale și cu arme, individual, duo, trio și grup de patru sportivi; luptă sportivă cu mâinile, luptă sportivă cu bastonul cu două segmente și multe alte tehnici.

De buna desfășurare a demonstrațiilor se vor ocupa Shifu Florin Iordănoaia centura neagră 6 Duan Kung-Fu, Lao-shi Laurențiu Palangă centura neagră 3 Duan Kung-Fu și Laoshi Laurențiu Radu centura neagră 2 Duan Kung-Fu.

Printre cluburile participante la eveniment se numără CSU "Neptun" Constanța, CS "Marea Neagră" Constanța, CS "Noua Generație" Mangalia, CS Comunal "Mihail Kogălniceanu", CS Comunal "Nicolae Bălcescu". Pentru a celebra Ziua Mondială a Kung-fu, la Maritimo vor veni campioni mondiali, europeni și naționali: Alexandru Neagu de la CSU "Neptun", Tudor Bocai de la CS "Marea Neagră", Leonardo Savioli de la CS "Noua Generație" și alții.

Sportivii amatori sau profe-sioniști, ori curioșii care vor să vadă cu ochii lor ceea ce până acum au văzut doar în filme, cu toții sunt așteptați să participe la eveniment.

Ziua Mondială a Kung-fu va lua startul, de dimineață, la mall, iar de la ora 17.00 până la ora 18.00 va continua la Mangalia, pe scena plutitoare din portul turistic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0524 secunde