Președintele FC Farul, Marcel Lică, după 0-4 cu Dinamo II

Marcel Lică: "SE VA ALEGE PRAFUL DE FARUL"

1654
8
Marcel Lică:
FC Farul a trăit, ieri, o mare umilință. "Marinarii" au pierdut la diferență de patru goluri cu cea mai slabă echipă din Liga a II-a, Dinamo II, care, după opt etape (șapte jucate), nu a înregistrat nicio victorie.

FC Farul a pierdut, ieri, în depla-sare, partida cu Dinamo II, scor 0-4 (0-2), contând pentru etapa a IX-a a Ligii II, Seria I. Este primul succes pentru Dinamo II în acest sezon și prima mare umilință pentru FC Farul. Golurile au fost marcate de Cristea (min. 32, 90), Ioniță (min. 53) și Axente (min. 60).

Jocul elevilor lui Alin Artimon a fost lamentabil, iar conducătorii FC Farul au toate motivele să fie nemulțumiți. "Un scor catastrofal, sub orice critică! Am trăit cea mai mare umilință de când sunt la FC Farul. Să te învingă niște jucători care în opt etape nu au acumulat niciun punct, iar acum au dat patru goluri... Este o umilință fără margini, ceva ce nu mi-am închipuit!", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele FC Farul, Marcel Lică.

După înfrângerea cu Dinamo II, FC Farul a coborât trei locuri în clasamentul Seriei I, până pe poziția 11 și este în pericol de retrogradare. "Trag un mare semnal de alarmă. Am intrat la retrogradare! Se va alege praful de Farul. Patronii bagă bani în această echipă, iar jucătorii ce fac? Măcar să vadă că mor pe teren. Ei bagă bani și primesc umilință. E un mare pericol, că dacă pleacă acești oameni de la conducere, se alege praful de acest club. Să se trezească jucătorii că altfel, cu atitudinea asta, vom avea mari probleme, dacă nu se schimbă ceva rapid și radical", ne-a mai spus Lică.

Iată formația FC Farul: Curcă (cpt.) - Băjan, Stegaru, V. Sandu (min. 75, Nițescu), Săceanu - Buzea, Sg. Popescu - Coteanu (min. 59, B. Nicola), M. Matei, Stoianof (min. 46, Ivanovici) - Chițu. Rezerve: Cernat - Bârlădeanu, A. Dumitru, Țabără.

Salarii de 7.000 lei la FC Farul!

Conducerea clubului susține că salariile jucătorilor sunt destul de mari pentru nivelul Ligii II, însă, cu toate astea, jocul prestat este de Liga III sau chiar IV. "Avem jucători cu maturitate care au jucat în Liga I și care este rezultatul eforturilor care se fac? Oamenii aceștia bagă mâna în buzunarul familiei lor ca să țină 18 inși cu casă masă și pe toți cu salariile la zi, pe care nici nu îndrăznesc să le spun, la nivelul Ligii II. Sunt jucători de 5, 6, 7 mii de lei. Sunt mâhnit când sunt umilit. Este exclusiv vina jucătorilor, fără doar și poate. Trebuie să ai măcar dorința de a nu te face de râs. Am jucat lamentabil!", a spus Marcel Lică. Etapa viitoare, FC Farul va juca, sâmbătă, pe teren propriu, cu ACS Buftea, de la ora 11.00.


Comentează știrea

mama san
25 octombrie 2012
fcfc

De cativa ani incoace suntem in permanenta umiliti de echipe de tot rasul, toate echipele cu probleme si-au revenit cu Farul, cred ca cel mai corect ar fi sa mergem in liga 3 si sa se recreeze o formatie numai cu tineri dornici de performanta. Asa nu merge, ati terfelit numele de Farul. Rusine!

pt shark
25 octombrie 2012
b.o.u.l.e.

S.a m.a p.i.s.h p.e t.i.n.e si pe regele tau

suporter FC Farul
25 octombrie 2012
Numai jucati 4-2-3-1

Jucati 4-3-3 sau 4-4-2, macar acuma cand suntem pe muchie de cutit !!! Chitu nu poate juca singur, trebuie inca un atacant !!

faru
25 octombrie 2012
cu totii

sa facem ceva cu mata toti homosexualii care ne inghesuim la stadion. Matii si reginei lui hagi....................

jucator farul
25 octombrie 2012
adevarul

Se arunca vina pe noi ca sa nu cada vina asupra conducerii. Ei nu vor sa promoveze ptr ca Giani Nedelcu vrea sa desfiinteze echipa. Ei joaca la pariuri si apoi vor sa lase in Cta doar pe cei de la Viitorul. Au primit bani de la Hagi. Eu din iarna plec de la acest club

Numai Farul Conteaza
25 octombrie 2012
:(

Daca se desfiinteaza Farul sper sa ia foc stadionul cu tot cu spectatori, la Viitorul - Steaua...cand e plin

pt jucator farul
25 octombrie 2012
adevarul

Zi-ne mai multe daca stii. Noi stim ca Farul primeste bani de la Hagi, pentru meciurile disputate pe stadion, dar atat. Voi de ce nu jucati nimic? Va spune Nedelcu sa nu jucati? Aici nu e vorba de Nedelcu, e vorba ca voi nu trageti un sut pe poarta in 90 de minute. Nu cred ca va blocheaza cumva Nedelcu...

Petre
31 octombrie 2012
Faru

Cel mai bine este sa se renunte la actualul antrenor.Sa fie adus Multescu,doar el poate redresa echipa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4714 secunde