Maratonul competițiilor pentru sportivii ASM Callatis Mangalia

169
Maratonul competițiilor pentru sportivii ASM Callatis Mangalia - lupte-1372707483.jpg

Articole de la același autor

Luna iunie a fost una plină de evenimente pentru sportivii care își desfășoară activitatea în cadrul Asociației Sportive Municipale Callatis mg. 

Astfel, practicanții luptelor libere (copii, cadeți) au luat parte la turneul de la Amara, micuții baschetbaliști (inclusiv cei de la CS Admar Costinești) au mers la Campionatul Național de baby-baschet de la Târgu Mureș, iar rugbiștii U10 au luat parte la Cupa Președintelui de la Constanța (stadion "Mihail Naca") și la turneul regional desfășurat pe stadionul "Portul". 

De asemenea, jucătorii de tenis de câmp s-au numărat printre protagoniștii turneului de veterani dotat cu Trofeul Callatis (ediția a VII-a), competiție organizată de ASM Callatis mg și CS Tenis Club Mangalia, pe terenurile de la Venus și Cap Aurora. 

Nici jucătorii de tenis de masă nu au fost uitați, ei întrecându-se în cadrul celei de-a IX-a ediții a Trofeului Callatis, etapă a Circuitului Național AMATUR. 

"Ne bucurăm că am putut crea condiții optime pentru ca sportivii noștri să participe la concursuri naționale și, în același timp, să putem găzdui întreceri de anvergură la Mangalia", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Sportive Municipale Callatis mg, Lucian Luca. 

Și luna iulie se anunță la fel de atractivă din punct de vedere sportiv. Între 10 și 20 iulie, Sala "Callatis" din Mangalia va fi gazda turneului de box feminin, iar în perioada 26-28 iulie, în aceeași sală, va avea loc Cupa României la karate, în organizarea Federației Române de Karate și Asociației Sportive Municipale Callatis mg. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3123 secunde