Luptătorii, test reușit în turneul internațional de la Varna

211
Luptătorii, test reușit în turneul internațional de la Varna - constanteanul-1488216563.jpg

Articole de la același autor

La Varna (Bulgaria), a avut loc, zilele trecute, un puternic turneu internațional de lupte greco-romane și libere U23, "Petko Sirakov-Ivan Iliev", la care au luat parte sute de sportivi din Europa, printre care și cei mai talentați ai României.

Tricolorii s-au întors din țara vecină cu două medalii de aur (Ștefania Priceputu - 44 kg și Simona Pricob - 53 kg), patru de argint (Geani Ioniță - 98 kg, Constantin Huțuleac - 130 kg, Kriszta Incze - 63 kg și Alexandra Anghel - 69 kg) și alte cinci clasări pe locul trei (Maria Cioclea - 48 kg, Denisa Fodor - 55 kg, Ionuț Caraș - 85 kg, Mădălina Caia - 58 kg și Cătălina Axente - 75 kg).

De la Constanța, la greco-romane, Răzvan Arnăut (CS Farul, antrenor Grigore Gheorghe) s-a clasat pe locul 5 la 59 kg, iar Florin Ghiorghe (LPS "Nicolae Rotaru"/CS Farul, antrenor Ioan Giuglea) a terminat pe locul 9 la categoria 71 kg.

Constănțeanul Ionuț Caraș (CS Rapid București, antrenor Ionel Tase) a făcut un turneu bun, la capătul căruia a cucerit medalia de bronz. Luptătorul de 20 de ani a deslușit tainele luptelor la LPS "Nicolae Rotaru", sub îndrumarea maestrului Ioan Giuglea.

v v v

Medaliați acum o săptămână, la Campionatul Național de tineret, Răzvan Arnăut (argint la tineret și bronz la seniori) și Florin Ghiorghe (argint la seniori și bronz la tineret) fac parte din lotul național al României U23, acolo unde sunt așteptați și alți sportivi din județul Constanța, clasați pe podiumurile naționalelor: Florin Tița (bronz la tineret), Mădălin Pîrvulescu (argint la tineret), Vlăduț Popa (bronz la tineret), Nicolae Boantă (argint la tineret și bronz la seniori) sau Cristina Pintilie (bronz la seniori și tineret). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5235 secunde