Luptătorii constănțeni, ultimul test înainte de Campionatele Naționale

184
Luptătorii constănțeni, ultimul test înainte de Campionatele Naționale - luptatorii-1458675417.jpg

Articole de la același autor

Sportivii de CS Farul au participat, în perioada 18-20 martie, la Turneul Național individual de verificare și calificare pentru juniori, de la Câmpu-lung Muscel, la lupte greco-romane. Elevii pregătiți de Gheorghe Grigore au reușit să cucerească două medalii de aur prin Florin Tița (categoria 50 kg), și Răzvan Arnăut (categoria 55 kg), dar și două medalii de bronz, obținute de George Boantă și Nicolae Boantă, la 66 kg, respectiv 74 kg.


Antrenorul Farului speră ca sportivii să repete isprava și luna viitoare la Campionatul Național: "La Câmpulung Muscel au participat cei mai buni juniori din țară, cei care vor participa și la etapa finală din perioada 6-8 aprilie, de la Târgu Mureș. Sunt mulțumit de ce au reușit băieții, dar aș fi mult mai mulțumit dacă vor obține aceleași rezultate și la întrecerea finală. Acolo lucrurile pot fi imprevizibile, depinde foarte mult de forma fiecăruia, de sorți, de cântar. Vor apărea nume noi în categorii, dar sperăm ca toate aceste elemente să fie în favoarea noastră", a completat antrenorul Gheorghe Grigore.


La concursul de la Câmpulung Muscel, au fost prezenți și sportivii din cadrul clubului LPS Constanța, pregătiți de antrenorii Ioan Giuglea și Valentin Dobrin. Rezultate notabile au fost obținute de Cristian Stoicescu - locul lll la categoria 84 kg și Crăciun Cătălin - locul V la 74 kg.


"Se putea obține mai mult de această competiție, a fost doar un turneu de calificare, orice clasare te califica automat în finală. Neavând miză, copii nu au fost foarte mobilizați. La faza finală vom participa cu patru sportivi: Cristian Stoicescu, Cătălin Crăciun, Ionuț Ghiorghe și Vlăduț Popa. Ultimul are o problemă la cot, a fost nevoie să se menajeze la Câmpulung Muscel, și chiar dacă este cadet are șanse reale la medalie. Sperăm să fie refăcut complet până la competiția de la Târgu Mureș", ne-a declarat antrenorul secției de lupte de la LPS Constanța, Valentin Dobrin.


În aceeași perioadă, la Sfântul Gheorghe, a avut loc Turneul Național individual de verificare și calificare pentru juniori, la lupte libere. Cristian Raicea s-a impus în proba de 120 kg, Cristina Pintilie, s-a clasat pe poziția a lll-a, la categoria 55 kg, iar cadeta Elena Sandu a terminat concursul pe locul Vll, la 51kg. Toți cei trei sportivi de la LPS vor participa la Campionatul Național de lupte de la Târgu Mureș, faza finală, în proba de lupte libere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Martie 2016
Stire din Sport : Podium pentru canotorii de la CS Farul
Pagina a fost generata in 0.6279 secunde