Luptătorii constănțeni s-au întors victorioși de la Campionatul Național

815
Luptătorii constănțeni s-au întors victorioși de la Campionatul Național - luptatorii-1486401473.jpg

Articole de la același autor

Sala Polivalentă din Reșița a găzduit, zilele trecute, faza finală a Campionatul Național individual de lupte greco-romane, feminine și libere, la care au luat parte cei mai valoroși sportivi din România, cei în care ne punem speranțele în vederea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din 2020.

Delegația constănțeană, coordonată de antrenorii Ioan Giuglea (LPS "Nicolae Rotaru") și Grigore Gheorghe (CS Farul), s-a întors de la Reșița cu patru medalii - una de argint și trei de bronz. S-a dovedit o dată-n plus necesitatea și importanța colaborării celor două cluburi constănțene de lupte.

Florin Ghiorghe (dublă legitimare LPS "Nicolae Rotaru"/CS Farul) a obținut argintul categoriei 71 kg, la lupte greco-romane, tot la aceeași secțiune, Nicolae Boantă (CS Farul) clasându-se pe locul trei. Cu bronz s-a ales și Răzvan Ar-năut (CS Farul), după evoluția bună de la categoria 59 kg.

La lupte libere, Cristina Pintilie (dublă legitimare LPS "Nicolae Ro-taru"/CS Farul) s-a clasat pe locul trei, adăugând o nouă medalie de bronz în visteria clubului.

Rezultate notabile au mai înregistrat George Boantă (CS Farul) - locul 5 la cat. 66 kg, Valentin Ștefan - locul 7 la cat. 66 kg și Gheorghe Zamfir - locul 8 tot la 66 kg.

CS Farul Constanța s-a clasat pe locul 5 în ierarhia pe medalii a concursului masculin la lupte greco-romane.

"Suntem foarte mulțumiți de cum s-au comportat elevii noștri. Ținând cont de faptul că toți cei patru medaliați sunt juniori, nu putem decât să fim optimiști pentru viitor. Au luptat contra unor sportivi mai experimentați, dar s-au des-curcat exemplar", a declarat Grigore Gheorghe, antrenorul secției de lupte de la CS Farul.

De menționat că toate cele patru medalii au fost câștigate de sportivi care încă n-au depășit vârsta junioratului. Acest lucru ne dă încredere și demonstrează faptul că, la Constanța, luptele au viitor.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5259 secunde