Luptătoare de la LPS Constanța, campioană națională la "masa verde"

365
Luptătoare de la LPS Constanța, campioană națională la

Articole de la același autor

În urma unui control realizat în perioada 8-10 aprilie 2016, la Campionatul Național Individual de lupte - juniori, ce s-a desfășurat la Târgu Mureș, Agenția Națională Anti-Doping le-a depistat pozitiv pe sportivele Cristina Zoltan, Suzana Șeicariu și Elena Scărlăteascu. Astfel, cele trei luptătoare au fost descalificate, iar clasamentele pentru cele trei categorii de greutate, 48 kg, 53 kg și 55 kg, au suferit modificări. 


Beneficiară a acestei decizii a fost și Cristina Pintilie, pregătită la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța de către antrenorii Ioan Giuglea și Valentin Dobrin, ce și-a adjudecat titlul de campioană națională la categoria 53 kg, după ce, în prealabil, pierduse finala în fața sportivei Suzana Șeicariu. 


"Știam că au fost depistate pozitiv, dar nu știam ce decizie se va lua împotriva lor. Mă bucur pentru sportiva mea, fiindcă a muncit mult ca să ajungă campioană națională, însă este îngrijorătoare această problemă a dopingului. Eu le-am explicat sportivilor mei faptul că nu le voi sugera niciodată astfel de produse. Fetele au fost găsite cu diuretice, pentru a slăbi într-un mod mai rapid. Îți stimulează rinichiul, însă, folosite în exces, îți pot pune mari probleme. Diureticele au fost interzise acum câțiva ani fiindcă pot masca alte substanțe interzise folosite de sportivi", a declarat antrenorul secției de lupte de la LPS "Nicolae Rotaru", Ioan Giuglea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5832 secunde