Se apropie alegerile în cadrul Federației Române de Lupte

Lucian Luca, în cursa pentru un nou mandat de vicepreședinte

1998
1
Lucian Luca, în cursa pentru un nou mandat de vicepreședinte - seapropie-1484849326.jpg

Articole de la același autor

Peste o săptămână, la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, vor avea loc alegerile pentru stabilirea organigramei Federației Române de Lupte. Biroul Federal a validat candidaturile tuturor celor ce doresc să ocupe o funcție de conducere în cadrul FRL. 


Dacă pentru președinție, actualul șef Răzvan Pîrcălabu nu are niciun adversar, pentru cele două posturi de vicepreședinte se luptă patru candidați: Lucian Luca, Constantin Borăscu, Alexandru Ballai și Damian Răileanu. 


Președintele ASM Callatis Mangalia, Lucian Luca, este încrezător că va prinde un nou mandat de vicepreședinte, grație eforturilor considerabile făcute în sudul litoralului pentru promovarea disciplinei lupte. 


"Consider că încă suntem deficitari în unele sectoare. Mi-aș dori crearea unui mediu mai prielnic performanței, începând de la copii, până la seniori. În același timp, aș vrea ca meritocrația să fie luată mai des în considerare. Cel mai bun sportiv din țară ar trebui să ne reprezinte în competițiile internaționale, nu cel clasat pe locurile doi sau trei. Uneori, în federație, se iau anumite decizii cu ușile închise și nu este un lucru normal. Eu aș fi de acord ca ședințele să fie filmate și apoi transmise pe internet. De acolo, fiecare persoană ce iubește acest sport să poată fi la curent cu ce se întâmplă. Transparența ar oferi investitorilor privați, și nu numai, o mai mare încredere în activitățile noastre", a declarat Lucian Luca. 


În lupta pentru cele șase locuri de membri în Biroul Federal, se află și președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca, alături de alți șapte contracandidați: Adrian Dacica, Ferenc Gyarmati, Anton Arghira, Valerică Gherasim, Marian Sandu, Constantin Scuturiciu și Eusebiu Diaconu. 


Comentează știrea

yca
20 ianuarie 2017
lucian luca si altii ca el

INTREB SI EU CA PROASTA, ACESTE MANDATE SUNT SI ADUCATOARE DE BANI ?!!!. In acest caz este explicabil. Oferim cumva masa si cazare in spatii proprii ?? "Or his family" ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3804 secunde