Lucian Bute a semnat un contract nou cu Interbox

156
Lucian Bute a semnat un contract nou cu Interbox - lucianbute-1351618777.jpg
Pugilistul Lucian Bute a semnat un contract valabil pentru următoarele trei meciuri cu Interbox, după ce precedentul acord încetase încă din anul 2010, iar partidele disputate de atunci au avut loc pe baza unor înțelegeri verbale, informează canoe.ca.

"De la înfrângerea din mai, am fost forțați să reconsiderăm anumite aspecte. Cred că e important să-i spunem lui Lucian că suntem alături de el. Am decis, de comun acord, să semnăm un contract pentru următoarele trei partide. Lucian este un perfecționist și se ocupă de toate detaliile legate de luptele sale. El trebuie să învețe să aibă încredere în cei care-l înconjoară și să se concentreze la meciuri și la adversari. Între timp, noi cei de la Interbox, ne ocupăm de partea administrativă și de promovare a evenimentelor", a declarat, pentru TVA Sports, președintele Interbox, Jean Bedard.

El susține că Lucian Bute a pierdut meciul cu britanicul Carl Froch din luna mai din cauza grijilor privind aspectele colaterare meciului. "Când ești campion, toate lucrurile merg bine de la o luptă la alta. Apoi, această înfrângere a durut, dar ceea ce am făcut în această vară este foarte pozitiv. Am avut un exces de încredere și am neglijat lucrurile importante. S-a presupus că Lucian era foarte bine concentrat, dar apoi ne-am dat seama că el se ocupa de alte lucruri de care nu trebuia sa se ocupe", a completat Bedard.

Oficialul Interbox este de părere că meciul cu rusul Denis Gracev din 3 noiembrie este foarte important pentru pugilistul român. "Lucian, la 32 de ani, nu mai este în poziția unui boxer tânăr, care își permite să piardă doi-trei ani pentru a reveni în frunte. Trebuie să obținem răspunsurile din această luptă. Gracev este un adversar periculos, care va încerca să reproducă o parte din ceea ce Lucian a suferit în Anglia. Dacă totul decurge cum trebuie, sperăm la o revanșă a meciului cu Froch", a adăugat Bedard.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4319 secunde