LPS "Nicolae Rotaru" și Liceul "Traian" s-au impus în finalele ONSS, la baschet

1118
LPS

Articole de la același autor

Partidele de baschet din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) din Constanța au strâns la sala Complexului "Tomis", din strada Flămânda, foarte mulți tineri liceeni, iubitori ai jocului sub panou. Două licee din Constanța au pus mâna pe cele două trofee puse la bătaie.

În competiția masculină, echipa Liceului "Traian" a dispus în ultimul act de formația Liceului "Decebal", scor 72-43, iar în finala mică, Colegiul Național "Mihai Eminescu" a învins Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", scor 51-44.

Supremația turneului feminin a fost deținută, fără emoții, de formația Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", după o finală contra Colegiului Național "Mihai Eminescu", scor 81-21.

Competiția a fost organizată de către Asociația Județeană de Baschet Constanța, în parteneriat cu ISJ Constanța și DJST Constanța.

"Evenimentul este în plină ascensiune și cu siguranță îl vom repeta. Avem foarte multe idei și sperăm ca data viitoare să fie mai grandios. Tocmai de aceea, am și înființat turneul Constanța Street Play Schools Battle, deoarece vrem să dezvoltăm baschetul pentru elevi. Sala a fost neîncăpătoare în fiecare zi. Atmosfera foarte frumoasă, galeriile au fost la înălțime, și-au susținut echipele favorite până la ultima secundă", a declarat președintele Asociației Județene de Baschet Constanța, Andrei Talpeș. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6273 secunde