Lot numeros de luptători, la Jocurile Francofoniei

98
Lot numeros de luptători, la Jocurile Francofoniei - lupte-1500209223.jpg

Articole de la același autor

Președintele Federației Române de Lupte (FRL), Răzvan Pîrcălabu, a declarat pentru AGERPRES că este sigur că luptătorii români vor contribui, ca și până acum, la creșterea palmaresului țării noastre la Jocurile Francofoniei, la competiția care va avea loc la Abidjan luna aceasta.

"Vreau să spun, în primul rând, că participarea luptătorilor din România la Jocurilor Francofoniei, ediția 2017, găzduită de orașul Abidjan din Cote d'Ivoire, reprezintă pentru ei o mare onoare. Este foarte important pentru ei să își reprezinte țara într-o competiție internațională de asemenea amploare. În al doilea rând, doresc să mai subliniez un fapt aparte. Selecția care a fost efectuată de tehnicieni pentru alcătuirea lotului României de lupte pentru Jocurile Francofoniei a fost extrem de aspră. De aici rezultă că ei au o și mai mare onoare deoarece au trecut prin acest proces de selecție exigent", a declarat Răzvan Pîrcălabu.

România va fi reprezentată de 57 de sportivi, de la 6 discipline, la cea de-a opta ediție a Jocurilor Francofoniei 2017, găzduită în perioada 21-30 iulie de orașul Abidjan din Cote d'Ivoire.

Lotul de lupte al României pentru Jocurile Francofoniei este alcătuit din 15 sportivi, care vor concura la lupte libere și lupte africane (premieră): Mădălina Linguraru, Simona Pricob, Mădălina Caia, Mădălina Simona Tudor, Denisa Iuliana Fodor, Kriszta Incze, Cătălina Axente, Adina Elena Popescu, Marin Filip, Raul Mihai Donu, David Dobre, Roman Duscov, Vasile Mădălin Mînzală, Ion Pîslaru, Vasile Caraș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1342 secunde