Liga I: FCSB - FC Viitorul, remiză, în play-off

154
1
Liga I: FCSB - FC Viitorul, remiză, în play-off - sport-1493068925.jpg

Articole recomandate

FC FCSB (fosta FC Steaua) a terminat la egalitate cu FC Viitorul Constanța, 1-1 (1-0), luni seara, pe Arena Națională din București, într-un meci din etapa a șaptea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Gazdele au deschis scorul prin Mihai Pintilii (40), iar FC Viitorul a egalat prin George Țucudean (73), fostul jucător al Stelei înscriind la trei minute de la intrarea sa pe gazon, scrie Agerpres.

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a ratat numeroase ocazii în acest meci, în care a avut și două bare, prin Denis Alibec (14) și Ovidiu Popescu (49).

Boldrin a ratat din 6 metri (2), portarul Rîmniceanu a respins șutul lui Pintilii (14), Țîru a respins incredibil de pe linia porții șutul lui Gabi Enache (27), Boldrin a tras pe lângă poartă (42), Rîmniceanu a intervenit salvator în fața lui Boldrin (62), s-a remarcat apoi și la lovitura de cap a lui Gnohere, francezul reluând greșit în minutul 86 din poziție bună, pentru ca Bălașa să irosească o ocazie uluitoare în prelungiri (90+6).

FC Viitorul a avut oportunități prin Hodorogea (35) și Chițu (57).

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a evoluat în minutul 80 în inferioritate numerică, după ce Robert Hodorogea a ieșit accidentat în minutul 80.

FCSB se menține în fruntea clasamentului, cu un avans de trei puncte în fața constănțenilor.



Comentează știrea

Anti-Marlanu
26 aprilie 2017
,,razboinicul-luminii,,

n-are nimik de zis?patronul w.c.s.b-ului,care vrea sa ia locul 1 sa ne poata face de cacat iar in Europa,cu rezultate jalnice.Felicitari Gica,pentru performanta echipei talentate pe care ai creat-o!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 09 Aprilie 2017
Stire din Sport : CFR Cluj - FC Viitorul 0-0, în play-off
Pagina a fost generata in 1.7058 secunde