La 87 de ani, Veronica Negreanu continuă să uimească! Pe locul I, la Naționale

313
La 87 de ani, Veronica Negreanu continuă  să uimească!  Pe locul I,  la Naționale - veronica-1494948070.jpg

Articole de la același autor

La Pitești, a avut loc o nouă ediție a Campionatului Național de Alergare și Marș pe Șosea, în organizarea Direcției Județene de Sport și Tineret Argeș, alături de Comisia Centrală de Atletism a veteranilor din București.

La startul competiției, s-au aliniat peste 80 de sportivi din București, Câmpulung Muscel, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Pitești și Constanța, împărțiți pe categorii de vârstă, din 5 în 5 ani.

Orașul de la malul mării a fost reprezentat cu brio de veterana atletă Veronica Negreanu, cea care s-a impus la categoria 85-89 de ani, fiind recompensată de organizatori cu medalie, diplomă și un tricou special oferit doar învingătorilor.

De profesie medic, Veronica Negreanu continuă să uimească asistența grație stării excelente de sănătate și a poftei necontenite de alergare.

De asemenea, venerabilul profesor Traian Petcu a fost omagiat cu o plachetă personalizată pentru întreaga sa activitate în atletism, participant la toate cele 30 de ediții ale Campionatului Național de Alergare și Marș pe Șosea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7138 secunde