Kung-Fu: Când și unde are loc Campionatul Național

124
1
Kung-Fu: Când și unde are loc Campionatul Național - kungfujpg19-1446113675.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă, la Sala Casei de Cultură din Mangalia, se va desfășura ediția 2015 a Campionatului National de Kung-Fu, la probele de "Sanda" individual, "Total-Contact Fighting" individual, "Taolu Tradițional", "Luptă Tradițională" și "Taichi Tradițional" la individual și duo-sincron.


Campionatul este organizat pentru copii 6-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, cadeți 14-15 ani, juniori 16-17 ani, tineret 16-20 ani, seniori 18-34 ani și veterani +35 ani, la feminin și masculin.


Din județul Constanța vor participa sportivi de la următoarele cluburi sportive:


-CS Marea Neagră Constanța, președinte Florin Iordănoaia.
-CSA Axiopolis-Sport Cernavodă, director Dan Petre.
-CS Noua Generație Mangalia, președinte Ciprian Broască.
-CS Wushu-Maxx Mangalia, președinte Titi Vartolomei.


La campionat se vor desfășura probele tradiționale chineze, "Taolu Tradițional", "Taichi Tradițional", "Luptă Tradițională", lupta sportivă cu contact și proiectări "Sanda" și proba de luptă modernă "Total-Contact Fighting".


Primele trei probe se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la copii la seniori, iar ultimele două sunt probe de "full-contact chinezesc" și campionatul se organizează doar pentru copii, cadeți și juniori.


Comentează știrea

SwNoAiqTvQbgkFUXyJI
10 ianuarie 2017
HNoAHPyPdcXq

Gkt43K kxaplvpiamav, [url=http://jajyhhvuezjm.com/]jajyhhvuezjm[/url], [link=http://gumsdkdchoni.com/]gumsdkdchoni[/link], http://frefiguefvxl.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.709 secunde