Junioarele de la CS Farul, pe urmele Cătălinei Ponor

336
Junioarele de la  CS Farul, pe urmele Cătălinei Ponor - junioarele-1477232496.jpg

Articole de la același autor

În week-end, Sala Sporturilor din Deva a fost gazda întrecerilor Cam-pionatului Național individual al junioarelor l și ll (nivel 3 și 4), competiție la care au luat parte peste 60 de gimnaste legitimate la 22 de cluburi din țară, printre ele și sportive de la CS Farul și CSS 1 Constanța.

Concursul junioarelor I a fost dominat de Olivia Cîmpian, de la CNS Cetate Deva, care s-a aflat într-o formă sportivă extraordinară, reușind să cucerească 4 din cele 5 medalii de aur puse în joc (individual compus, paralele, bârnă și sol).

Sportivele din Constanța au ieșit în evidență în competiția destinată junioarelor ll, nivel 3 și 4. Ioana Stănculescu, de la CS Farul, a fost cea mai titrată sportivă de la nivelul 4, după ce s-a impus la sol și paralele și a terminat pe locul secund la individual compus, în spatele sportivei de la Steaua București, Camelia Anghel. La nivel 3, tot de la CS Farul, Luiza Popa a cucerit aurul la sărituri și s-a clasat pe locul doi la individual compus, fiind întrecută de Miruna Cazan, de la Dinamo București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.578 secunde