Jucătorii Viitorului au luat contact cu atmosfera călduroasă din Cipru

172
Jucătorii Viitorului au luat contact cu atmosfera călduroasă din Cipru - 1256910189d3464aa1-1484148302.jpg

Articole de la același autor

Dacă la Constanța totul este acoperit de zăpadă, jucătorii Viitorului au susținut, ieri, primul antrenament sub soarele arzător din Cipru, acolo unde vor pregăti în tihnă operațiunea "Titlul".


La plecarea spre Cipru, managerul tehnic al liderului din Liga 1, Gheorghe Hagi, a declarat că nu îl sperie lupta la titlu din acest sezon și speră să ducă la perfecțiune mecanismul de joc al echipei sale. 


De altfel, a anunțat și prima plecare din cadrul echipei. Spaniolul Dani Lopez a fost anunțat că nu mai face parte din planurile echipei de la malul mării. Ibericul a evoluat în 12 partide în tricoul Viitorului, opt din postura de titular, fără a reuși să marcheze vreun gol.


"Va fi un an provocator, pe care îl începem de pe o poziție liniștitoare. În pregătire, mergem spre dezvoltare și perfecțiune, căutăm să punem totul la punct. E greu să ajungi în vârf, însă este mult mai greu să te menții acolo. Nu ne temem de nimic, vom încerca să ne impunem jocul și să terminăm cât mai sus în clasament. Ne-am despărțit de Dani Lopez, probabil vor mai urma și alții, dar ne gândim să și aducem câțiva jucători", a spus fostul decar al naționalei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Social : Stațiunea Mamaia, promovată în Cipru
Pagina a fost generata in 0.4066 secunde