Jucătorii de tenis de masă intră, astăzi, în focurile Europenelor

167
Jucătorii de tenis de masă intră, astăzi, în focurile Europenelor - jucatorii-1499961753.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Guimaraes, începe o nouă ediție a Campionatului European de juniori și cadeți la tenis de masă. Delegația României a ajuns cu bine în Portugalia, miercuri după-amiază, și a avut o singură zi la dispoziție să se acomodeze cu sala de joc
De la Constanța, în competiția juniorilor, vor fi prezenți Cristian Pletea (LPS "Nicolae Rotaru") și Mihaela Plăeașu (CS Farul), iar la cadeți, vor evolua Emir Culpedin, Elena Zaharia, Camelia Mitrofan și Denisa Urîtu (toți de la CS Farul). Alături de aceștia, se mai află și antrenorul constănțean Viorel Filimon (CS Farul), în calitate de director tehnic al Federației Române de Tenis de Masă. 


Adina Diaconu poate deveni la această ediție cea mai galonată sportivă din istoria acestui sport, la juniori. Jucătoarea antrenată de Petre Arnăutu la CSS Slatina are în palmares 13 medalii, fiind la doar una distanță de recordul legendarului jucător Vladimir Samsonov, cu 14 medalii. Diaconu va concura în toate cele patru probe (simplu, dublu, dublu mixt, echipe).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3661 secunde