Jucătorii constănțeni de squash, pe podiumul Cupei West Side

213

Articole de la același autor

Zilele trecute, pe cele două terenuri ale Complexului West Side din incinta Vivo! Constanța, s-au desfășurat partidele celei de-a X-a ediții a Cupei West Side la squash, competiție la care au participat 64 de jucători, la Divizia A feminin, Divizia A și B masculin. 


Competiția a fost una extrem de disputată, sportivii luptând să obțină premiile în valoare totală de 1.500 de euro. Primii patru clasați au primit diplome, medalii, cupe, echipamente sportive, dar și recompense în bani. 


În Divizia A+B masculină, nu au existat surprize. Cei mai valoroși doi sportivi din România, Vasile Hapun (Squash București) și Andrei Luchian (Squash București), și-au disputat ultimul act, câștig de cauză având Hapun, scor final 3-0 (11-6, 11-7, 11-7). Finala mică a fost 100% constănțeană, Horia Naumescu trecând în minimum de seturi, 3-0 (14-12, 13-11, 11-6), de colegul său Teodor Ristea. 


Divizia A feminină a fost câștigată de bielorusa Kristina Zanevskaya, antrenoare la Remat Călărași, după o finală disputată în companiei junioarei de la Squash West Side Constanța, Alexandra Bardac. Constănțeanca a dat o ripostă serioasă experimentate-i sale adversare, însă a pierdut cu 2-3 (10-12, 11-5, 11-3, 5-11, 9-11). În finala pentru medaliile de bronz, Aida Rosenblum a învins-o pe Ana Maria Anghel, cu 3-2 (3-11, 9-11, 11-6, 17-15, 11-9). Alte două sportive de la Squash West Side Constanța, Consuela Constantinescu și Alina Alexandrescu, s-au clasat pe locurile 7, respectiv 11. 


Competiția de la West Side a fost ultima din calendarul competițional 2016/2017 al Federației Române de Squash. 


"A fost o competiție foarte interesantă, cu jocuri foarte echilibrate și spectaculoase. Toți sportivii au fost extrem de încântați de ce au găsit la Constanța, de condiții, de premii. Ne-au spus că vor reveni cu plăcere și data viitoare. Dacă se respectă tradiția calendarului comepetițional al FR Squash, următoarea ediție ar putea fi la începutul lunii septembrie, când va începe noul sezon", a declarat Ilie Bănică, vicepreședintele ACS Squash West Side Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4644 secunde