Dunărea Călărași - HC Dobrogea Sud, în Liga Națională de handbal masculin

Ionuț Stănescu: "Suntem mai uniți ca niciodată!"

282
1

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud va evolua, astăzi, de la ora 16.45, în deplasare, pe terenul celor de la Dunărea Călărași, într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a din Liga Națională. Partida va fi transmisă, în direct, pe Digi Sport 4. 


După eșecul suferit etapa trecută la Odorhei (27-31), constănțenii pregătiți de Djordje Cirkovic nu-și mai permit niciun pas greșit până la finalul sezonului dacă vor să prindă primele două locuri ale ierarhiei naționale. Meciul de la Călărași se anunță a fi unul dificil, dar nu imposibil de câștigat pentru HCDS. 


După foarte multe etape, echipa de pe litoral se va putea baza pe toți jucătorii. Astfel, handbaliști importanți precum Branko Angelovski, Dusko Celica, Nikola Crnoglavac sau Laurențiu Toma vor putea evolua fără mena-jamente. Singura excepție o face Bogdan Moisă, jucător aflat încă în recuperare, ce va fi menajat pentru acest duel. 


În tur, meciul din Sala Sporturilor a fost câștigat de HC Dobrogea Sud, scor 25-22 (13-12). 


"A fost o perioadă dificilă pentru noi. Am pierdut la Odorhei, iar acest lucru ne obligă să câștigăm totul până la final pentru a ne îndeplini obiectivul. A fost o oarecare tensiune la nivelul terenului, în meciul de la Odorhei, dar a fost doar din ambiția de a câștiga. Nu s-a supărat nimeni și suntem mai uniți ca niciodată", a declarat președintele-jucător al HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu. 


Clasament: 1. Dinamo București (46 p/17 meciuri), 2. HC Dobrogea Sud (37 p/16 m), 3. AHC Potaissa Turda (37 p/17 m), 4. HC Odorhei (36 p/16 m), 5. CSM Bucu-rești (33 p/17 m), 6. SCM Politehnica Timișoara (25 p/17 m). 


L-au transferat pe Mișa Rohozneanu 


Conducerea clubului constănțean a ajuns la un acord, marți, cu Dan Mihai Rohozneanu (33 de ani), ultima dată legitimat la AHC Adrian Petrea Reșița, echipă recent desființată. Coordonatorul de joc a fost unul dintre membrii fondatori ai echipei din Reșița, alături de Adrian Petrea, fiind și unul dintre artizanii celor patru trofee Challenge Cup câștigate de către defuncta UCM Reșița, în trecut. 


Rohozneanu a semnat contractul cu HCDS până în vară, cu opțiune de prelungire. 


Comentează știrea

cat
16 februarie 2017
care-i coresct?

Hai sa lamurim ce apare in text: jucatorul transferat se numeste Rohozneanu sau Rozohneanu?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.542 secunde