Ion Constantinescu i-a atacat dur pe patronii Farului și pe Constantin Stamate

1938
Ion Constantinescu i-a atacat dur pe patronii Farului și pe Constantin Stamate - 5f14b7bcf9574ed8a049297a36e108d2.jpg
Doi dintre antrenorii de la juniori ai Farului, Ion Constantinescu și Dumitru Antonescu, au de-plâns situația actuală a clubului, ieri, la conferința de presă de la restaurantul "Sport". Trădat de emoții, Constantinescu a vărsat și lacrimi atunci când a vorbit despre club.
"Farul a ajuns să cerșească. Actualii patroni și-au bătut joc de noi și de munca noastră. Nu mai avem nimic. E o rușine ce s-a întâmplat în doar un an. Nu ne-am mai luat salariile din februarie. Patronii au stat pe fotoliile cumpărate de noi, foștii fotbaliști. Cine e Giani în Constanța, că nu am auzit de el? Sau Marian, sau pantofarul de la stadion care ne sfidează? Giani nu a știut să gestioneze lotul primit prin protocol", a declarat Constantinescu. "Trebuie să ne unim cu toții ca să facem o echipă nouă, pe care, în timp, să o ducem să joace în cupele europene", a spus și legenda faristă Dumitru Antonescu.
Ion Constantinescu nu l-a iertat nici pe fostul director de organizare al Farului, Constatin Stamate, plecat la Viitorul Constanța. "Gogu a întins-o fără să anunțe și a luat cu el și carnetul jucătorului Tudorache. A fost lașitate din partea lui. A uitat că a mâncat la Farul o pâine albă. Când noi veneam pe jos la stadion, el folosea Audi", a atacat Constantinescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Iulie 2010
Stire din Sport : Spania e cea mai bună din lume
Pagina a fost generata in 1.662 secunde