Intrare liberă la Naționalele de aerobic și la "Cupa Farul"

667

Articole de la același autor

Campionatele Naționale de seniori și juniori și ediția a 10-a a "Cupei Farul" la gimnastică aerobică se desfășoară, sâmbătă și duminică, la Constanța, pe scena Casei de Cultură, intrarea fiind liberă.
Sâmbătă, sportivii evoluează între orele 14 și 19,25, la finele zilei de concurs efectuându-se festivitatea de premiere la juniori I și II. Duminică, programul orar este 12 - 15,15, cu premierea pentru juniorii III și seniori.
La regalul de gimnastică participă peste 100 de sportivi, de la 11 cluburi (CSS1 - Farul Constanța, Win Gym Constanța, ANEFS București, Triumf București, CSS Petroșani, Urania - CSU Arad, CSM Arad, LPS "Petrache Trișcu" Craiova, Palestra 21 Caracal, Gimnastica Gimnis Iași, CNS Cetate Deva) și de la lotul național de seniori, unde CS Farul are numeroși reprezentanți, multipli campioni și medaliați la Mondiale și Europene.
Antrenorii de la Farul sunt Marcela Fumea (la seniori), Cristiana Spânu, Cristina Marin, Nicoleta Copoiu; coregraf, Nicoleta Dendiu (la juniori, CSS1 - Farul).
Cu ocazia celor două competiții, va avea loc și retragerea oficială din activitatea competițională a gimnastei Codruța Mincu (21 ani), de la CS Farul, componentă, până în martie, a lotului național de seniori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4414 secunde